Місяць: Червень 2012

Новини сайту

Підготовка до інтеграції сайту та форуму

Підготовка до інтеграції сайту та форуму

Шановні користувачі!
Найближчим часом на сайті буде введено систему однократної реєстрації на сайті та форумі. Це означає, що зареєструвавшись один раз на сайті, вас також автоматично буде зареєстровано і на форумі. І навпаки: зареєструвавшись один раз на форумі, вас також автоматично буде зареєстровано і на сайті.
Після введення системи однократної реєстрації робота сайту для вже зареєстрованих користувачів буде виглядати так. Якщо ви зареєстровані на сайті, але не на форумі, то при авторизації на сайті вас автоматично буде зареєстровано на форумі з таким же логіном та паролем. І навпаки: якщо ви зареєстровані на форумі, але не на сайті, то при авторизації на форумі вас автоматично буде зареєстровано на сайті з таким же логіном та паролем.
Тому, якщо ви зареєстровані на сайті та форумі, але під різними логінами і паролями, то потрібно привести їх у відповідність, а саме: логіни, паролі та імейли на сайті та форумі мають співпадати. Паролі та імейли ви можете самі змінити у налаштуваннях, а от якщо комусь потрібно змінити логін на сайті чи форумі, то пишіть у цю тему (який логін на сайті чи форумі змінити на який логін).

Read More
Новини сайту

На сайті відкрито розділ “Комікси”

На сайті відкрито розділ "Комікси"

Шановні користувачі!
У файловому архіві нашого сайту відкрито розділ “Комікси”, де ви можете викладати будь-які комікси на тематику GTA. Власні авторські роботи заохочуються. Творіть і викладайте!

Примітка: усі комікси повинні бути українською мовою.

Read More
GTA 5Новини

GTA 5 вийде у жовтні?

GTA 5 вийде у жовтні?

Один з головних дизайнерів транспорту у серії Grand Theft Auto, який брав участь у створенні дизайну авто для Vice City, San Andreas, Vice City Stories і GTA 4, нещодавно виклав резюме, у якому чітко позначив дату виходу GTA 5 – жовтень 2012 року. Резюме свіже, датоване травнем цього року…

Read More
Інше

Консультації від Rockstar San Diego

Ресурс Gamespot повідомляє, що між двома відділами Rockstar (Rockstar North і Rockstar San Diego), зав’язалося тривале листуваня. Є підозри, що розробники Red Dead Redemption консультують розробників GTA 5. З якого питання – невідомо, але абсолютно зрозуміло, що подібна співпраця приведе тільки до правильних рішень.

Read More
GTA 5Новини

Другий трейлер GTA 5 на Е3?

Другий трейлер GTA 5 на Е3?

Шеф-редактор GameFly Гарнет Лі, який бере участь у з’їзді в рамках підготовки до виставки Е3 2012, повідомив, що Rockstar Games засвітились на конференції Microsoft, де 4 червня ввечері мають показати другий трейлер GTA 5. Окрім того, Гарнет Лі впевнений, що реліз GTA 5 відбудеться вже цієї осені.

Read More
GTA 5Статті

Що покаже нам карта GTA 5

Що покаже нам  карта GTA 5

Окрім кількості персонажів наразі найбільш обговорюваною темою є карта GTA 5, бо про неї можна сказати досить багато вже за трейлером. Але й чуток на цю тему в мережі досить багато. Отож, спробуємо вирішити, що ж може вийти з того, що вже (не)достовірно відомо…

Read More
GTA 5Новини

Max Payne 3 нагадує про GTA V?

Max Payne 3 нагадує про GTA V?

Один з користувачів GTAForums знайшов дуже підозрілі фотографії у офісній кімнаті на карті Tiete River Docks’s у Max Payne 3. На фотографіях зображено літаки – 2 транспортних і 1 винищувач. Цікаво те, що ні в Max Payne 3, ані в жодній іншій грі від Rockstar Games немає цих моделей літаків, а мучитись над цим заради якихось ледве помітних “фотографій” для офісної дошки мультиплеєрної карти – безглуздо…

Read More
GTA 5Відео

Новий рімейк першого трейлера

Фанати підготували новий рімейк трейлера GTA 5. Звичайно ж, у GTA: San Andreas. Він схожий на інші подібні проекти, але серед інших він виділяється. Те, що відбувається на екрані, виглядає більш органічно, ніж усі попередні спроби переробити трейлер. Також більше уваги приділили деталям. Приємного перегляду!

Read More