Новини сайту

Підготовка до інтеграції сайту та форуму

Підготовка до інтеграції сайту та форуму

Шановні користувачі!
Найближчим часом на сайті буде введено систему однократної реєстрації на сайті та форумі. Це означає, що зареєструвавшись один раз на сайті, вас також автоматично буде зареєстровано і на форумі. І навпаки: зареєструвавшись один раз на форумі, вас також автоматично буде зареєстровано і на сайті.
Після введення системи однократної реєстрації робота сайту для вже зареєстрованих користувачів буде виглядати так. Якщо ви зареєстровані на сайті, але не на форумі, то при авторизації на сайті вас автоматично буде зареєстровано на форумі з таким же логіном та паролем. І навпаки: якщо ви зареєстровані на форумі, але не на сайті, то при авторизації на форумі вас автоматично буде зареєстровано на сайті з таким же логіном та паролем.
Тому, якщо ви зареєстровані на сайті та форумі, але під різними логінами і паролями, то потрібно привести їх у відповідність, а саме: логіни, паролі та імейли на сайті та форумі мають співпадати. Паролі та імейли ви можете самі змінити у налаштуваннях, а от якщо комусь потрібно змінити логін на сайті чи форумі, то пишіть у цю тему (який логін на сайті чи форумі змінити на який логін).