Місяць: Листопад 2016

GTA 4Проходження

Знижки на Steam та проходження GTA TBoGT

На Steam стартували осінні знижки. Цього разу GTA V отримала найбільшу знижку за весь час. Її можна придбати всього за 50% від звичайної вартості, тобто за 25 доларів. Інші ігри серії також отримали хороші знижки. Тепер щодо оновлення нашого YouTube-каналу. На днях нарешті було опубліковане повне відепроходження The Ballad of Gay Tony. Плейлист із місіями можна знайти за цим посиланням.

Read More
GTA 4Проходження

Відеопроходження GTA TLaD

Відтепер на нашому Youtube-каналі доступне повне відеопроходження GTA: The Lost and Damned з українськими перекладом. Відео записані у форматі Full HD з 60 FPS. Тому ласково просимо на наш канал, якщо у вас виникли певні труднощі із проходженням місій, або ж якщо ви просто хочете згадати улюблені моменти із цієї гри. На черзі проходження другого сюжетного доповнення GTA IVThe Ballad of Gay Tony.

Read More
GTA 5Новини

GTA 5 та SA-MP у рейтингу найпопулярніших ігор

GTA 5 та SA-MP у рейтингу найпопулярніших ігор

На сайті аналітичної платформи Newzoo був опублікований список найпопулярніших ігор на ПК за жовтень. Згідно зібраної статистики, GTA 5 зайняла 10 місце, що є дуже хорошим результатом. Найбільше здивував SA-MP, який зайняв 16 місце в рейтингу. Нагадаємо, що модифікація вийшла ще в 2006 році, і до цього часу є доволі популярною онлайн-грою, що має свою стабільну аудиторію. Скоріш за все, це пов’язано з тим, що гра невибаглива до характеристик ПК та пропонує безліч цікавих ігрових модів.

Read More
GTA 5Новини

Оновлення “Deadline”

Оновлення "Deadline"

Відтепер гравцям GTA: Online став доступний байк Nagasaki Shotaro, який можна придбати за 2 225 000 долларів. Байк був створений для нового режиму, що називається “Deadline”. Сам режим представляє собою гонку на байках, проте кожен мотоцикл залишає спеціальний слід, на який не можна наїжджати іншим гравцям. У разі, якщо ви випадково наїхали на цей слід – ваш транспорт буде знищено.

Read More
GTA 5Відео

GTA 5 з модом Redux

Автор каналу GTA Workshop показав, як може виглядати GTA 5, якщо встановити модифікацію Redux та пак реалістичних машин. Також у відео була використана модель Лари Крофт у бікіні та моделі солдатів з комп’ютерної гри Modern Warfare 2 з серії Call of Duty.

Read More
GTA 5Відео

Спеціальні здібності головних героїв

Кожен з трьох головних героїв GTA V має свою унікальну здібність, яку може використовувати гравець. Використання спеціальних здібностей обмежене за часом, проте цей час можна збільшити, якщо розвивати навички у процесі гри.

Read More