GTA 4Проходження

TBoGT – Місії Тоні (Перша частина)

TBoGT - Місії Тоні (Перша частина)

На початку гри нам показують, як головний герой Луїз стає свідком пограбування банку, яке організували брати МакРері та Ніко Белік. А також те, чому один із заручників вирішив зупинити бандитів. Виявилося, що він був дуже самовпевненим хлопцем з пістолетом, який вірив у те, що світ складається з поганих ідей. Цього разу чергова погана ідея його вбила. Вбивши одного з ірландців, він був одразу вбитий його братами. Луїз залишився цілим, оскільки вирішив проігнорувати пропозицію дати відпір. Далі нам показують сцену, у якій Луїз спілкується з поліцейськими, а також його прогулянку по центру Ліберті-Сіті.

TBoGT - Місії Тоні (Перша частина)

Врешті-решт, Луїз приходить до будинку, в якому знаходиться квартира його боса Тоні. Після маленького діалогу Луїза і Тоні, до квартири навідуються два мафіозі. Вони забирають чималу суму готівки, що лежала на полиці, погрожують Тоні та йдуть. З усього стає ясно, що Тоні вляпався у халепу, проте боїться розказати її Луїзу. На цьому початкова заставка закінчується.

TBoGT - Місії Тоні (Перша частина)

Спочатку відвези Тоні до клубу Hercules. Потім прямуй до Maisonette 9. Бос дасть тобі трохи часу розважитись у клубі. Можеш випити чарку у барі, або потанцювати з дівчатами.

TBoGT - Місії Тоні (Перша частина)

Одразу після цього ти отримаєш телефонний дзвінок, в якому Тоні попросить тебе підійти до головного входу. Тому вирушай туди. Виявиться, що твої старі друзі створюють проблеми охоронцю, який не хоче їх впускати. Після заставки потрібно буде сісти в машину та відвезти друзів додому. Тепер вирушай до своєї квартири. Вона буде позначена на карті. Вдома ти можеш змінити одяг та зберегти гру.