GTA 5Відео

Спеціальні здібності головних героїв

Кожен з трьох головних героїв GTA V має свою унікальну здібність, яку може використовувати гравець. Використання спеціальних здібностей обмежене за часом, проте цей час можна збільшити, якщо розвивати навички у процесі гри.

GTA 5Статті

Спеціальні здібності головних героїв

Спеціальні здібності головних героїв

Кожен з трьох головних героїв GTA V має свою унікальну здібність, яку може використовувати гравець. Використання спеціальних здібностей обмежене за часом, проте цей час можна збільшити, якщо розвивати навички у процесі гри. Щоб активувати цю функцію потрібно натиснути клавішу Caps Lock, далі ви можете слідкувати за тим скільки у вас є часу за допомогою спеціальної позначки під радаром.

Спеціальні здібності головних героїв

Спеціальна здібність Франкліна стане у нагоді під час втеч, гонок чи переслідувань. Після активації уповільнюється час, покращуються навички керування авто, а також стає дуже просто зупинити машину, навіть на великий швидкості. Використовувати її можна для того, щоб проїхати через великий потік транспорту чи для того, щоб оминути аварії. Під час гри із цією навичкою, камера гравця заливається зеленим кольором. Аби розвивати здібність потрібно займатися небезпечною їздою, дрифтом, а також їздити на максимальній швидкості різних авто.

Спеціальні здібності головних героїв

Під час активації спеціальної здібності Тревора, той стає справжнім звіром та цілою армією у особі однієї людини. Його тіло стає майже невразливим до куль, а ось ворогам не позаздриш – абсолютно вся зброя Тревора стає значно ефективнішою. Уповільнення часу немає, а камера отримує помаранчевий фільтр. Розвивати здібності Тревора можна отримуючи різні види пошкоджень, вбиваючи ворогів за допомогою пострілів у голову, а також збиваючи пішоходів на вулиці. Здібність не можна активувати у транспорті. До речі, талант Тревора багатьом нагадує фінальну сцену із фільму “Обличчя зі шрамом”, у якому головний герой Тоні Монтана продовжував перестрілку із ворогами, незважаючи на значні поранення від куль.

Спеціальні здібності головних героїв

За сюжетом гри Майкл – хороший стрілець, проте крім цього ви можете використовувати тимчасове уповільнення часу у режимі його спеціальної здібності. Це дасть вам більше часу для різноманітних маневрів, а також для більш точного прицілювання. Камера гравця заливається синім кольором. Режим не можна активувати знаходячись у транспорті. Розвивати навички Майкла можна за допомогою пострілів у голову, а також за вбивства у режимі стелс.