GTA 4Проходження

TBoGT – Мамин дім

Матусин хлопчик

TBoGT - Мамин дім

Після візиту додому виявиться, що мама Луїза вляпалася у борги, які тепер немає змоги віддати. Позикодавець на ім’я Санто, якого Луїз зустріне вдома у мами, запропонує вирішити сімейні проблеми, надавши йому послугу. Луїз погоджується. Вирушай за Санто. Машина не знадодиться, тому йди пішки. Аби віддати борг доведеться прийняти участь в трьох боях в підпільному клубі. Використовуй бойові прийоми, що будуть в ігрових підказках. Ти маєш виграти перші два бої. На третій раз в тебе є вибір — ти можеш впасти, після того, як твій рівень здоров’я буде менший за 50 відсотків, або ж добряче відгамселити супротивника. Перший варіант залишить маминого позикодавця задоволеним. Другий — розлютить. І наприкінці місії він спробує тебе вбити. Тому роби свій вибір сам.

TBoGT - Мамин дім

Винагорода: 1000 доларів

Дитячий куточок

TBoGT - Мамин дім

Друзі дитинства Луїза не мають великих амбіцій та наполеонівських планів. За їх словами, їх влаштовує продавати наркотики на вулиці, тому що принаймні вони не змушені працювати на таких людей, як Тоні Принц. Луїз не погоджується з їх точкою зору, проте зовсім не проти допомогти з черговою справою з купівлі товару. Друзі є друзі, ну і зайва копійчина у скрутний час точно не буде зайвою. Сідай авто та відвези хлопців до позначеного місця. На місці виявиться, що телефони друзів прослуховували і на вас вже чекає поліцейська засідка. Тому приготуйся пробиватися через декілька загонів поліції. Спочатку розчисти шлях, що буде пролягати через недобудовану будівлю. Обережно, бо деякі лягяві будуть сидіти на даху. Решта буде ховатися за укриттями, проте нічого страшного, оскільки копи позначені червоними цятками на радарі. Тепер почекай поки один із твоїх товаришів закладе вибухівку. Після вибуху біжи через зруйновану стіну та зачисти територію від лягавих. Не забудь перевірити дах будівлі, що буде стояти поруч. Там також будуть поліцейскі. Тепер біжи до машини. Залишиться лише збити гелікоптер за допомогою гранатомета. Більше вас ніхто не буде переслідувати, тому сідай у машину та відвези друзів до позначеного місця.

TBoGT - Мамин дім

Винагорода: 2500 доларів

Час зав’язувати

TBoGT - Мамин дім

Друзі знову пропонують піти на справу. Цього разу ви будете виступати у ролі охоронців поставки великої партії наркотиків. Сідай у машину та вирушай до позначеного місця. Спочатку тобі буде потрібно піти за Енріке. На місці він попросить перевірити човни. Пройдись поруч з ними, щоб успішно виконати його прохання. З цього місця починається сама цікава частина місії.
Виявиться, що хтось поклав око на цю партію наркотиків. Тому швидко піднімайся нагору. Допоможи друзям відбитися від ворогів на сходах. Деякі з них будуть стрибати на контейнер поруч. Далі піднімайся нагору по сходах. Вбивай усіх хто стане тобі на заваді. Тепер треба зачистити останню хвилю бандитів на вулиці. За необхідності використовуй укриття. Не зайвим буде кинути декілька гранат, аби провчити нечемних гостей. Як тільки з ворогами буде покінчено — сідай у позначену машину. Супроводжуй машину друга. На місці не виникне жодних трундощів. Потрібно лише заїхати машиною в гараж, аби успішно закінчити місію.

TBoGT - Мамин дім

Винагорода: 500 баксів