Місяць: Липень 2008

Новини сайту

Нові категорії

Шановні відвідувачі та користувачі нашого сайту!

Якщо ви звернули увагу, то у боковій панелі навігації з’явилося багато нових категорій. Ці розділи поки що порожні. Але у вас є шанс долучитися до їх розробки. Наш сайт спеціально побудований так, що новину може додати кожен зареєстрований користувач. Якщо ви хочете підтримати розвиток українського сайту, то не будьте байдужими і перекладіть для сайту хоч кілька новин (бажано з англійської – мови оригіналу). Чим більше ви нам допоможете, тим швидше сайт буде заповненим. Адже кожен із вас грав, скажімо, у GTA: San Andreas і може написати або перекласти, як треба проходити хоча б 2-3 місії у грі у розділ “Проходження” і додати скріншоти. Або напишіть інструкцію для тих, хто не вміє, як пройти авіашколу, у розділ “Школи виживання”. Тим паче, що у кожного на комп’ютері є моди для SA. Не соромтеся викладати їх у нас, тільки додайте у архів з модом інструкцію на українській мові і вкажіть посилання на автора моду. Якщо кожен вкладе свою лепту, то разом ми побудуємо величезний пам’ятник Ніко Беліку lol

Десятку кращих авторів на сайті ви завжди зможете переглянути у розділі “Статистика” у вашій панелі користувача.

Read More
GTA 4Статті

Цікавинки про GTA IV

Цікавинки про GTA IV

Пошаривши по нету і начитавшись багацько всього про GTA IV я вирішив поділитись найцікавішим.

– Тачки обмундировані GPS системами, так що шансів заблукати в великому місті в тебе менше, і якшо Ніко, не дай Боже, зіб’ється з дороги – GPS справить його на путь праведний, а саме покаже шлях, яким Ніко може добратись до цілі

– У найкрутіших чортопхайках буде бортовий комп’ютер !…

Read More
GTA 4Досягнення

Досягнення Xbox 360

Досягнення Xbox 360

Тут подається список досягнень для Xbox 360 версії GTA IV (той, хто має Xbox 360, зрозуміє smile ) і що потрібно зробити, щоб відкрити кожне з них.
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! Деякі чіт-коди блокують певні досягнення. Тому не використовуйте їх, якщо збираєтеся зберігати гру. Детальніше про це у розділі чіт-кодів

Read More
GTA 4Новини

Відкрився клуб мільйонерів GTA IV

Rockstar Games нещодавно відкрила Клуб мільйонерів, це новий розділ у Соціальному клубі Rockstar. Цей клуб автоматично розпізнає усіх гравців, які заробили понад 1 мільйон доларів у грі – при чому рахується не кількість грошей у Ніко на дану мить, а загальна кількість грошей, які ви заробили від першого запуску гри: за кожну вдалу місію, за кожні перегони тощо.

Коли ви досягнете семизначної суми, то зможете порівнятися з іншими мільйонерами у цьому клубі. Загалом там є три таблиці. Перша показує список тих, хто найперші стали мільйонерами, друга – хто витратив на мільйон якомога менше часу, і третя – хто зараз найбагатший.

Read More
GTA 4Статті

Опис GTA IV

Опис GTA IV

Ніко – класичний GTA-герой, до того ж емігрант зі Східної Європи, що збільшує традиційні героїчні якості приблизно удвічі. Приїхавши до Ліберті Сіті в надії знайти краще життя, він випадково потрапляє в круговерть неприємностей, виплутуватися з якого явно належить довго і болісно. Але Ніко, звичайно, не єдиний герой у цій історії…

Read More
GTA 4Відео

Баги GTA IV (частина 2)

Пригадуєте, у травні ми публікували потішне відео про глюки GTA IV? Насміялися вдосхочу? Так ось, тепер продовження.
Якщо ви бажаєте прогулятися по… повітрю або відчути себе Нео, то це відео для вас. У цьому відео є ще й бонус: урок про те, як замутити фішку з вантажівками, що обертаються, як ви бачили у першій частині.

Read More
GTA 4Новини

ESRB сповістили про ПК-версію GTA IV

ESRB сповістили про ПК-версію GTA IV

Хороші новини для тих, хто бажає поганяти у Grand Theft Auto IV на персональному комп’ютері, продовжують з’являтися. На сайті американсьої організації ESRB, яка займається групуванням ігор за віковими категоріями, у таблиці, де написано “Grand Theft Auto IV” з’явився напис “Windows PC”.

Нагадаємо, що офіційного анонсу від розробників гри ще не було. Але це уже не перший раз, коли сайт ESRB.org раніше від усіх оголошує про вихід GTA на новій платформі. А саме, у січні 2007 року ESRB.org написала у таблиці GTA: Vice City Stories платформу PS2 (тоді ще вона була тільки на PSP і не було жодних офіційних заяв Rockstar Games із цього приводу). Але незабаром GTA: Vice City Stories таки вийшла на PS2.

До речі, варто також взяти до уваги у таблиці на тому сайті ще одну гру від Rockstar — Bully: Scholarship Edition, яка вийшла на платформи Xbox 360 та Wii, але поки що не оголошена для ПК.

Щоправда тепер напису “Windows PC” ви на сайті ESRB.org не знайдете. Його чомусь витерли зі списку платформ для ігор GTA 4 та Bully. Очевидно, Rockstar Games не дуже зраділа такому передчасному оголошенню про результати їх праці…

Read More
GTA 4Новини

GTA IV вийде на PC!

GTA IV вийде на PC!

Малазійська версія журналу PC Gamer виходить з уже знайомим нам зображенням Ніко на обкладинці. Редактори видання стверджують, що Rockstar Games працюють над ПК-версією Grand Theft Auto IV, але поки що не готові оголосити точну дату релізу. І це точно – роботи там дуже багато.

Залишайтеся з нами, щоб бути в курсі усіх останніх новин!

Read More
Технології

Xbox 360

Xbox 360

Xbox 360 — ігрова приставка сьомого покоління від Microsoft. Розроблена спільно з компаніями IBM, ATI та SiS. Сервіс Xbox Live дозволяє грати через мережу, завантажувати різноманітний контент типу демо-версій, трейлерів, музики, телешоу тощо. Позиціонується як основний конкурент Sony PlayStation 3 та Nintendo Wii. На дану мить є три різновиди цієї консолі: Arcade, Pro і Elite (були ще версії Core і Premium, які більше не випускаються, їх замінили Arcade і Pro відповідно).

22 листопада 2005 года відбувся офіційний запуск продажу в США. За перші два тижні у США було продано понад 400 тис. комплектів Xbox 360. До кінця 2005 року приставка з’явилася у Європі та Японії. Реліз у Японії виявився невдалим, і за півтора року у Японії було продано всього лише 420 000 консолей.

Назву Xbox 360 Майкрософт вибирала довго. Були варіанти Xenon, Xbox 2, Xbox Next та NextBox. Варіант Xbox 2 відкинули через назву головного конкурента — PlayStation 3…

Read More