Місяць: Березень 2020

Інше

Просимо Rockstar додати українську локалізацію до ігор

Просимо Rockstar додати українську локалізацію до ігор

GTA5 і RDR2 уже мають офіційний польський переклад! Не будьмо байдужими!

– Оскільки Rockstar закрила можливість надсилати повідомлення їм на сайті, пишемо їм листи на електронну пошту mouthoff @ rockstargames.com (без пробілів) із наступним текстом:

Please add a Ukrainian localization to your existing and upcoming games on all platforms.


Це займе не більше 2 хвилин. Але якщо напише кожен, це дасть результат. Наша сила в єдності!

– Крім цього, не забуваємо писати якомога більше коментарів до їхніх постів на Instagram-сторінці з аналогічним проханням. Ставимо лайки на коментарі один одного. Пишемо їм у дірект, якщо це можливо.

– Також ставимо у Steam погані оцінки всім іграм без офіційної української локалізації (наприклад, усі ігри Rockstar) із коментарем:

No Ukrainian localization.

Read More
GTA 6Статті

VI означає Vice City

VI означає Vice City

Якщо подивитись на найпершу GTA, що вийшла у 1997 році, вона мала три міста. Спершу ви з’являлись у Ліберті-Сіті. Після заробляння достатньої суми грошей розблоковувався Сан-Андреас (тоді він був містом, а не цілим штатом). Після його проходження можна було переміститись до Вайс-Сіті. Саме в такому порядку…

Read More
GTA 6Чутки

GTA 6 матиме фотореалістичну природу, хмари та воду

GTA 6 матиме фотореалістичну природу, хмари та воду

Черговий витік інформації стосовно GTA 6 стався на сайті Reddit. Він не зовсім новий, але публікуємо його тут задля історії.

Користувач herenthere4six написав, що він займався тестуванням ігор RDR 2 та GTA 6. Він стверджує, що робота над останньою почалася у 2014 році. Він використовував набір розробника PS5 (хоча PS5 іще не випущено, але крупні студії розробки ігор можуть отримати спеціальний дорелізний пристрій для тестування своїх ігор — набір розробника). Активна розробка гри триває з 2016 року, коли Rockstar почала рекламувати Red Dead Redemption 2. Половина команди повністю зосередилась на RDR, інша половина — на GTA 6.

Основні моменти:

RDR2 була величезним проектом, у який вкладено тонни сил і крові. Начальство тиснуло на студію, щоб створити гру на рівні витвору мистецтва, з пильною увагою до дрібниць у дикій природі. Цей проект висмоктав душу буквально з кожного. Але RDR2 була своєрідним текстом графіки перед GTA 6. Rockstar хоче, щоб GTA 6 була грою нового покоління, яка підніме планку. Ось чому вона не підходить для PS4 та Xbox One.

GTA 5 залишається головною грою, яка досі приносить Rockstar прибуток після стількох років (ще від епохи PS3 та Xbox 360). Це гра, яка просто “продовжує годувати”.

Двигун RDR 2 є попередником GTA 6. Хоча в RDR 2 є лише одна місія, де можна політати в небі й побачити напрочуд реалістичні об’ємні хмари, цю графіку буде використано в GTA 6, де повітряні подорожі будуть дуже важливими. Автор стверджує, що літав на військовому літаку під назвою Sunsiege, і світ GTA 6 просто вражає. Він підносить ігри з відкритим світом на небачені висоти. Пограти в цю гру, навіть на етапі розробки, раніше за всіх, відчувалося як привілей. На землі, щоправда, поки що не все не так гарно. Багато будівель та локацій іще не готові. Хоча результати здаються дуже багатообіцяючими.

У грі будуть присутні реалістичні атмосферні явища — урагани, ранковий туман тощо.

Карта неймовірно величезна. Ось чому повітряні подорожі відіграють значну роль. У порівнянні, GTA 5 здається шкільним майданчиком (страшно навіть уявити).

Гральна територія (це натякає, що буде і не гральна — місця без відкритого світу) складається з двох великих міст: Карсер-Сіті (брудна зона Східного узбережжя на основі Бостона, штат Массачусетс) та Вайс-Сіті (на основі Маямі, штат Флорида). На карті є три штати. Кожен район має свою назву…

Read More
GTA 6Чутки

Чутки: в GTA Online знайшли можливий натяк на GTA 6

Чутки: в GTA Online знайшли можливий натяк на GTA 6

В очікуванні нової частини Grand Theft Auto гравці постійно шукають всілякі натяки на GTA 6. За деякими чутками місцем розвитку подій нової частини франшизи стане Вайс-Сіті і Мексика. Уважні гравці помітили, що одна з гоночних трас з нещодавнього оновлення «Гонки на болідах» дуже нагадує кордон Мексики і Чикаго.

Read More
Інше

Rockstar Games працюватиме з дому через COVID-19

Rockstar Games працюватиме з дому через COVID-19

Rockstar Games опублікувала наступне повідомлення у Твіттері:

З метою зменшення можливих наслідків COVID-19 Rockstar Games запровадила політику роботи з дому по всіх міжнародних офісах та студіях. Після тривалих досліджень та консультацій з нашими командами по всьому світу ми почали розгортати віддалену роботу протягом минулого тижня і переконані, що маємо надійну систему. Тож наші команди зможуть працювати далі з мінімальними перебоями.


Також зазначається, що онлайн-ігри компанії та служба підтримки працюватимуть у звичайному режимі.

Цікаво, чи віддалена робота вплине на можливий анонс GTA 6 цього місяця. І чи з’явиться більше витоків інформації, коли всі працівники мають доступ до файлів компанії з дому?

До речі, Rockstar уже не перша компанія розробки відеоігор, яка вжила таких заходів стосовно коронавірусу. Крім цього, масові зібрання людей, як-от Game Developers Conference та E3 2020, були скасовані.

Read More