Місяць: Жовтень 2016

GTA 5Новини

Знижки на GTA V

Знижки на GTA V

Здається, що Rockstar вирішили не чекати на осінні знижки на Steam і завчасно влаштували розпродаж на GTA V. Цього разу на 40%. Разом зі знижкою ціна складає 29 доларів. Розпродаж буде тривати до 28 числа. Тим часом ціна GTA V на G2A складає близько 20-ти доларів.

Read More
Інше

Нова роль Стівена Огга

Нова роль Стівена Огга

Улюбленець публіки актор Стівен Огг зробив черговий великий крок у своїй кар’єрі. Цього разу отримавши роль Саймона – правої руки головного антагоніста нового сезону “І мертві підуть”. Звісно, що про його появу у цьому серіалі ми знали і раніше, але тепер стало ясно наскільки важлива буде його роль у сюжеті. Знайти серіал з українським перекладом можна на сайті проекту UaTeam

Read More
GTA: Chinatown WarsНовини

Chinatown Wars від третьої особи

Цього разу руки модифікаторів дійшли до гри GTA: Chinatown Wars, яка вийшла у березні 2009 року для портативних ігрових консолей і згодом для мобільних платформ. Розробникам моду вдалося зробити майже повноцінний вигляд від третьої особи. Поки що модифікації не вистачає текстур неба та об’ємних моделей пішоходів. До речі, карта, що використовується у цій грі – це урізана версія Ліберті-Сіті із GTA IV. Вона повністю відповідає оригіналу, але моделі мають значно меншу кількість полігонів.

Read More
Інше

Осінній розпродаж вже за 4 дні

Осінній розпродаж вже за 4 дні

Через 4 дні на Steam має розпочатися великий осінній розпродаж, який буде присвячений Хелловіну. Rockstar обов’язково скористається нагодою та зробить знижки на свої продукти, включаючи GTA V. Тому завчасно складайте список покупок та готуйте гаманці. Також, щоб не зробити деяких поширених помилок, пропонуємо ознайомитися із нашими рекомендаціями щодо того, як поводити себе під час знижок, якщо ви тільки почали користуватися Steam.

Read More
Інше

Необачний крок від Samsung

Необачний крок від Samsung

Нещодавно компанія Samsung зробила необачний крок, змусивши YouTube видалити ролики, де була показана модифікація, що заміняла бомбу у GTA V на телефон Galaxy Note 7. Але один із неписаних законів Інтернету каже, що те, що одного разу потрапило в мережу, вже звідти не видалиш. Так сталося і цього разу. Користувачі почали масово додавати видалені ролики на інші сервіси, що тільки посприяло вірусному ефекту. Трохи пізніше Samsung зрозуміли свою помилку і дозволили YouTube відновити заблоковані ролики.

Read More
Інше

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2

Rockstar офіційно підтвердили анонс нової гри із серії Red Dead. Гра буде називатися Red Dead Redemption 2 і її вихід запланований на осінь 2017-го року. Перший трейлер має з’явитися вже 20 жовтня. Інформації щодо ПК-версії не було.

Read More
Технології

Що таке G2A?

Що таке G2A?

G2A – міжнародний майданчик, де користувачі можуть купувати, а також продавати ліцензійні копії комп’ютерних ігор. Це можуть бути ключі активації чи Steam-гіфти. Кожен продавець проходить процес верифікації перед тим, як він зможе виставляти ігри на продаж. Здорова конкуренція позитивно впливає на вартість ігор – ціни значно менші, ніж на Steam чи Origin. Наприклад, GTA V для України можна придбати всього за 20-23 долари. У той час, коли на Steam гра коштує 50.

Read More