Технології

Що таке G2A?

Що таке G2A?

G2A – міжнародний майданчик, де користувачі можуть купувати, а також продавати ліцензійні копії комп’ютерних ігор. Це можуть бути ключі активації чи Steam-гіфти. Кожен продавець проходить процес верифікації перед тим, як він зможе виставляти ігри на продаж. Здорова конкуренція позитивно впливає на вартість ігор – ціни значно менші, ніж на Steam чи Origin. Наприклад, GTA V для України можна придбати всього за 20-23 долари. У той час, коли на Steam гра коштує 50.

Що таке G2A?

Ще один великий плюс сайту – це технічна підтримка. Вона працює цілодобово, тому ви можете завжди бути впевнені, що вам допоможуть, якщо виникнуть певні труднощі. Хочеться додати, що основою проблемою покупців на цьому сайті є те, що вони купують ігри для стороннього регіону. Перед покупкою не забудьте перевіряти такі дрібниці. Ігри для України та країн СНД зазвичай помічені, як RU/CIS. Global – це копії, які не мають регіональних обмежень. Їх також можна купувати, проте вони коштують значно дорожче. Тому перед покупкою перевірте чи нема дешевшого варіанту, який можна активувати в Україні.

Якщо ви випадково придбали гіфт, який не можете активувати (наприклад, для Латинської Америки), продавець не буде нести відповідальність через вашу неуважність. Проте гру все ж можна буде перепродати на G2A, або ж активувати за допомогою Proxy чи VPN.

Офіційний сайтwww.g2a.com