Місяць: Жовтень 2008

GTA 4Новини

Реліз GTA IV відкладається до 2 грудня?

Портал IGN оголосив, що реліз GTA IV на РС відкладається до 2 грудня, як було відомо з нещодавніх чуток від онлайн-крамниць.
Поки що точно невідомо нічого від Rockstar, але, сподіваємося, інфомація від IGN є достовірною. Ми повідомимо вас, якщо з’являться нові повідомлення від Rockstar.

Read More
GTA 4Новини

Рекомендовані системні вимоги GTA IV !

Хлопці з IGN у захваті. Після того, як вони пограли у PC-версію GTA IV, то опублікували рекомендовані системні вимоги для гри (примітка, якщо у вас слабе серце і слабий комп’ютер, то краще випийте валер’янки, перш ніж читати далі)…

Read More
GTA 4Статті

Огляд GTA IV від IGN

IGN щойно отримали PC-демоверсію GTA IV у Сан Франциско. Гру було інстальовано на крутому комп’ютері: Core 2 Extreme X9650 CPU, відеоадаптер GeForce GTX 280 та 3 GB RAM. Гра ішла дуже добре навіть на найбільших налаштуваннях і на величезному екрані 2560 x 1600. Навіть на таких високих налаштуваннях гра виглядала навіть краще, ніж на консолях, особливо відрізняючись більшим радіусом видимості. Ось що вони пишуть:

“У PC-версії гри присутнє вибіркове фільтрування мультиплеєрних ігор. Ви зможете створювати мультиплеєрну гру з будь-якою кількістю специфікацій. Таким чином інші гравці, які здійснюють пошук за такою самою специфікацією, натраплять на ваш сервер. Також у гравців з’явиться вбудований відеоредактор, щоб склеювати докупи ролики-повтори. Ще з’являться більше опцій керування і, звісно, покращена графіка…

Read More
GTA: Chinatown WarsСкріншоти

Перші цифрові скріншоти GTA: Chinatown Wars

Перші цифрові скріншоти GTA: Chinatown Wars

Починаючи від офіційного оголошення з липня було мало новин про GTA: Chinatown Wars. Весь інтерес фанів та преси був прикутий до PC-версії GTA IV та додаткового контенту для Xbox 360-версії. Сьогодні у нас і справді є новини про GTA:CW. Журнал EDGE, який зробив огляд Chinatown Wars у жовтні, опублікував його тут. До огляду додаються 8 скріншотів у їх оригінальній цифровій формі (можливо, ви бачили ці скріншоти раніше у відсканованому вигляді).

Read More
GTA 4Новини

Гравців GTA IV охоплює вірусна інфекція

Гравців GTA IV охоплює вірусна інфекція

Після липневого оголошення у Соціальному клубі Rockstar “Вірусна інфекція”, тобто особливість перетворення гравців на зомбі, тепер доступна у клубі. Ось опис від Rockstar:

“У Grand Theft Auto IV з’явився новий вірус, який перетворює випадкових гравців на зомбі. Якщо ви коли-небудь бачили гравця із зовнішністю зомбі під час мультиплеєрної гри у Grand Theft Auto IV, то, можливо, знаєте, що вірус можна помітити у всіх мультиплеєрних режимах. Він поширюється, коли простий гравець убиває когось, хто інфікований вірусом (зазначте, що інфіковані гравці не завжди мають зовнішність зомбі, деякі взагалі не виявляють жодних симптомів!). Ознаки інфекції наступні: доступ до скіну зомбі і відкриття Досягнення “Нехай Let Sleeping Rockstars Lie”. Тепер з новітньою особливістю Вірусної інфекції у Соціальному клубі Rockstar учасники можуть бачити, чи вони вже інфіковані, а також число інфікованих учасників по всьому світу та кількість інфікованих за останні 24 години. Якщо пошукати ще, то члени соц. клубу ще можуть знайти кольорову карту світу, на якій позначено місця поширення інфекції, включаючи опис усіх 50 штатів США.”

Read More
GTA 4Новини

Трофеї для PS3 з’являться 27 жовтня

Фани PS3 і власники GTA 4 можуть зрадіти, адже Rockstar випустила патч Трофеїв, який з’явиться цього понеділка (27 жовтня 2008). Але, на жаль, щоб здобути Трофеї, вам доведеться грати з початку гри. Збережені ігри не будуть патчитись.

Read More
GTA 4Новини

Скоро вийдуть нові РС-огляди

Нещодавно стало відомо від Kikizo.com, що онлайн-огляди GTA4 на PC з’являться дуже скоро. Журналісти з різних сайтів отримали можливість пограти у цю гру (щастить же їм!) у британській штаб-квартирі Rockstar. Це означає, що преса загудить через два-три тижні. Ми повідомимо вас, щойно будуть відомі нові подробиці. А тим часом подивіться на огляд Kikizo до гри Midnight Club Los Angeles (скорочено MCLA), у якому є багато різних порівнянь із GTA IV. MCLA – перегони, ще одна гра від Rockstar, яка з’явилася у продажу 21 жовтня цього року для платформ XBox360 та PlayStation3. Офіційний сайт гри тут.

Read More
GTA: San AndreasНовини

San Andreas для Xbox доступна для завантаження

Як і обіцяла Rockstar Games, GTA: San Andreas доступна для завантаження у інтернет-крамниці мережі Xbox Live за ціною 1200 очок – приблизно 10.20 фунтів (чи $15 USD).

І хоча це було обіцяно лише для жителів Північної Америки, завантажити гру насправді можна у наступних країнах: Австрія, Бельгія, Канада, Франція, Німеччина, Ірландія, Мексика, Нідерланди, Іспанія, Швейцарія, Великобританія та США.

Read More
GTA: San AndreasНовини

GTA: San Andreas можна буде завантажити у мережі Xbox

GTA: San Andreas можна буде завантажити у мережі Xbox

Microsoft оголосила, що наступною грою, яку можна буде завантажити у мережі Xbox, буде Grand Theft Auto: San Andreas. Гра буде доступна для завантаження 20 жовтня у Північній Америці. На рахунок інших регіонів поки що немає звісток. Завантаження гри коштуватиме 1200 очок Microsoft. Це приблизно дорівнює 10 фунтів ($14.99).

Також нічого невідомо, чи яка-небудь інша версія GTA з’явиться в онлайн-крамниці Xbox Live.

Read More