GTA 5Новини

Покупця початкового коду GTA 5 ошукали на 100 000 доларів

Від імені хакера, що відповідальний за витік GTA 6, почали працювати шахраї. Наразі вже є один ошуканий користувач.

Людина, яка називає себе TeapotUberHacker, намагалася продати початковий код GTA 5 і певну кількість конфіденційних документів пов’язаних GTA 6. Спочатку TeapotUberHacker опублікував декілька десятків відео геймплею GTA 6 і повідомив, що викрав вихідний код для GTA 5 та GTA 6. Він також стверджував, що є хакером, відповідальним за недавню атаку на Uber, звідси й походить його нікнейм.

Після цього було декілька повідомлень про те, що початковий код GTA 5 був придбаний за біткоїн на суму 100 000 доларів. Зрештою TeapotUberHacker підтвердив, що весь вихідний код GTA 5, як і раніше, виставлений на продаж.

Весь початковий код GTA 5 доступний разом з документами пов’язаними GTA 6. Початковий код GTA 6 наразі не продається. Жодних пропозицій менше п’ятизначної суми.

А це означає, що хтось перерахував шахраям 100 000 доларів у криптовалюті за початковий код гри, але натомість нічого не отримав.

Том Хендерсон прокоментував цю ситуацію так:

Справжній хакер підтвердив, що це не адреса його критовалютного гаманця і когось пошили в дурні, використовуючи його ім’я. Але той факт, що хтось готовий ось так просто віддати 100 тисяч доларів, це страшно. Таке відчуття, що це буде довга подорож.