GTA 5Новини

Початковий код GTA 5 найімовірніше був дійсно вкрадений

Нещодавно стався один з найбільших витоків в історії відеоігор. Близько 90 відеороликів із раніше небаченої GTA 6 потрапили до мережі. Також є інформація, що хакеру вдалося викрасти початковий код GTA 5, можливо з наміром продати його за чималу суму грошей.

Хоча компанія Rockstar опублікувала заяву, що підтверджує, що витоки були реальними, вони не згадали крадіжку початкового коду GTA 5. Проте Insider Gaming повідомляє, що тепер майже точно можна сказати, що крім відео та скріншотів GTA 6, хакер отримав доступ до початкового коду п’ятої частини гри.

Редакція Insider мала приватні бесіди з рядом модерів і хакерів, і один із них сказав, що “достатньо впевнений” у тому, що чутки про крадіжку коду достовірні. Також стало відомо, що початковий код GTA 5 не тільки був вкрадений, але і що його частково вже було продано, або передано третім особам.

Якщо його й справді викрали, залишається незрозумілим, що саме з ним може статися. Зараз ходить безліч чуток та повідомлень про те, хто може бути хакером відповідальним за витік. Наразі серед підозрюваних 17-річний підліток, який мешкає у Великій Британії.