GTA 5Статті

Rolling Stone опублікували прев’ю про радіо GTA 5

Це просто чудово. Спочатку у нас з’являється ціла, велика стаття про радіо в GTA 5, а потім легендарний журнал Rolling Stone публікує своє прев’ю гри, де приділяє радіостанціям досить велике значення.

Здебільшого, це прев’ю для тих, хто в Grand Theft Auto сідає в машину, щоб послухати своє улюблене радіо і не вилазити з неї, поки не закінчиться кльова пісня.

Rolling Stone опублікували прев\'ю про радіо GTA 5

Ось найсоковитіші цитати з нього:

– У грі буде 15 радіостанцій, плюс дві станції розмовного жанру, десь 240 ліцензованих треків, і близько 20 фільмів для загального рахунку. Це найбільший саундтрек, який коли-небудь робили в Rockstar Games.

– Радіо з поп-піснями (Non-Stop Pop 100.7 FM) одна з небагатьох речей, яку Rockstar ніколи не робили. Але в Лос-Сантосі це необхідно, щоб зрозуміти культуру Лос-Анджелесу.

– Ведучими Vinewood Blvd Radio стали Stephen [ Pope ] і Nate [ Williams ] з групи Wavves, від якої розробники в захваті.

– Коли Rockstar працювали з легендарним DJ Pooh, то їм раз у раз надходили дзвінки від нього, типу: « Я їду до Доктора Дре, вам від нього що-небудь потрібно? » або «Я збираюся додому до Снупа».

– З Flying Lotus, ( FlyLo FM ) контакт ( і контракт ) на створення радіо в GTA 5 був отриманий кілька років тому. Широкої душі людина, ні разу проговорився за цей час жодного разу! До того ж, він є завзятим геймером і деякі композиції були їм створені спеціально для гри.

Якщо ви перейдете за цим посиланням, то зможете послухати семпли до чотирьох радіостанцій ( Vinewood BLVD Radio, East Los FM, West Coast Classics і Rebel Radio ).