GTA 5Новини

Нова особливість Команд в GTA 5: ієрархія

Ієрархія ( Hierarchies ) стала першою, з багатьох, особливостей Команд ( Crew ) для GTA 5 і GTA Online, яку Rockstar Games представили на суд глядачів вчора ввечері.

Функція Ієрархії дозволяє лідерам Команд привласнити спеціальні звання її членам , позначити обов’язки, а ті, у свою чергу, будуть нагороджені за лояльність, старанність і продуктивність.

Спеціальні звання можна давати всім без винятку членам Команди, а тим, кому вони дістануться, за замовчуванням будуть іменуватися М’язами ( Muscle ). Існує чотири рівні:

Нова особливість Команд в GTA 5: ієрархія

Комісари ( Commissioners ): найбільш надійні члени Команди, саме на них спирається лідер. Вони мають право управляти і адмініструвати всі аспекти життя Команди від імені лідера, в тому числі, сприяти членам команди і запрошувати нових учасників.

Лейтенанти ( Lieutenants ): тримають Команду разом, можуть знижувати на посаді підлеглих.

Представники ( Representatives ): люди, які довели свою прихильність Команді. Наприклад , з самого першого дня носять вашу нашивку або постійно приносять очки перемоги Команді. Лідери можуть дати їм право брати участь у відборі членів Команди.

М’язи ( Muscle ): більшість, яка бореться за своє добре ім’я в ім’я Команді. Не мають жодної адміністративної влади.

Крім усього іншого, в GTA Online і на сторінках Social Club, у кожного члена Команди буде кольорова смужка, що позначає його ранг, який будуть бачити всі. Колір кожен Лідер встановлює сам .

А вам подобаються такі нововведення?