GTA 5Статті

Переклад сайту GTA 5. Частина перша

З’явився офіційний сайт GTA 5, а ви не розумієте, що там написано? Спеціально для вас ми переклали весь сайт на нашу рідну українську мову.

Тому не будемо зволікати і почнемо.

Швидкі автомобілі

Переклад сайту GTA 5. Частина перша

У місті велика протяжність шосе. Якщо ви хочете покататися на витонченому спортивному автомобілі або влаштувати заїзд по бездоріжжі округу Блейн на позашляховику, не зв’язуйтеся з набридливими менеджерами автосалонів – виберіть приголомшливу машину з нашого каталогу прямо в Інтернеті. Якщо потрібно вразити сексуальну матусю, купіть практичний седан – Annis або Imponte… Або ж візьміть топовий Ubermacht Oracle 2 і вирушайте на Рокфорд-драйв шукати нереально тупих дівчат.

* Автомобіль FELTZER

“З такою машиною впорається тільки особлива людина – законодавець стилю, особистість, переможець. Той, хто готовий до ризику, той, хто йде прямо до мети, не думаючи про те, що написано дрібним шрифтом. Це про вас? Приходьте в мій салон у Піллбокс-Хілл, і я змушу вас повірити у власну винятковість. Ця машина КРУТА – і при моїх вкрай низьких ставках кредитування вона надовго в салоні не затримається”, – Симеон Ятаріян, Premium Deluxe Motorsport

* Автомобіль TAILGATER

“Подивіться на цю машину і запитайте себе – скільки ви готові заплатити за стиль і статус? Потім забудьте про ціну – адже я пропоную гнучкий графік платежів, який підійде для будь-якого бюджету. Не дозволяйте суспільству і банкам диктувати, що вам по кишені, а що – ні. Вам не дають кредит? Не проблема! Тут вам не відмовлять! Я хочу, щоб американська мрія стала дійсністю не тільки для мене, а й для кожного з вас”, – Симеон Ятаріян, Premium Deluxe Motorsport

* Автомобіль VOLTIC

“Гадки не маю, що означає “криза середнього віку” чи “брак жіночої ласки”, але якби у мене виникли подібні проблеми, то я б недовго думаючи вклав невелику частину своїх майбутніх доходів у такий спортивний автомобіль. Багато хто з вас швидше всього вважають, що Voltic – це нездійсненна мрія, а я стверджую: якщо творчо підійти до забезпечення кредиту, ця мрія стане реальністю! І при цьому ЖОДНИХ перевірок кредитної історії. Вносити перший внесок НЕ ТРЕБА! Забирайте машину вже сьогодні”, – Симеон Ятаріян, Premium Deluxe Motorsport

Процвітаюча економіка та торгівля

Кожен день на біржі з’являються нові мільйонери, які знають усі тонкощі торгівлі. Тепер же, завдяки мережевій біржі BAWSAQ, ви можете вкласти всі свої заощадження в акції компаній, про які ви читали багато хорошого. Або ви можете зайнятися улюбленою справою менеджерів хедж-фондів – інсайдерськими операціями та корпоративними шпигунствами.

А потім вкладіть отриманий прибуток в нестабільний ринок комерційної нерухомості Лос-Сантоса. Достатньо буде купити будівлю, щоб у цьому місті вас визнали акулою бізнесу.

Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша

Доступна охорона здоров’я

Те, яку лікарню ви обираєте, багато що говорить про вас.

Так що вибирайте ту, в якої найбільший рекламний бюджет. Щити з рекламою легендарного медичного центру “Гора Зонах” розставлені по всьому місту. Відповідно до нещодавно прийнятого закону, наші сертифіковані центри вилікують усе – від дріб’язкових подряпин до кульових поранень, а рахунок за послуги оплатять платники податків.

“Троє з чотирьох *”

Троє з чотирьох жителів Сан-Андреасу проходять будь-який курс психотерапії. То чому б вам не відвідати місцевого спеціаліста – знаменитого терапевта і спонсора доктора Ісайю Фрідлендера? Його популярна клініка розташована прямо на мальовничому узбережжі Пасифік-Блафс.
* Дані перепису населення в Лос-Сантосі 1990 року.

“Віддаєте перевагу самолікуванню?”

У нас є безліч закладів для тих, хто не хоче залишитися без марихуани.

Переклад сайту GTA 5. Частина перша

Чудова природа

Мисливці та шукачі пригод знайдуть, чим зайнятися на просторах округу Блейн.
Тут ви зможете пополювати на небезпечних звірів, залізти на вершину величної гори Чіліад або ж орендувати літак і зістрибнути з парашутом.

Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша
Переклад сайту GTA 5. Частина перша

Дешеві авіаподорожі

Уявіть собі …
вираз її обличчя, коли вона дізнається, що ви – продюсер і у вас є особистий літак. Нехай перше і брехня, але через непередбачувані затори на вулицях та шосе надійніше пересуватися по місту в повітрі. Вилітаєте з аеропорту Los Santos International, мчите до красивої затоки Палето на північному узбережжі округу Блейн, де і починайте обнімати її, поки вона шаленіє від панорами за вікном та горілки Nogo. Весь наш багатий авіапарк до ваших послуг. Зайдіть на сайт ElitasTravel.com і придбайте розкішне повітряне судно. У нас є літаки Luxor і Shamal, вертольоти класу “люкс” та багато іншого.

Переклад сайту GTA 5. Частина перша

Частина 2