Місяць: Липень 2013

GTA 5Галерея

Новий арт по GTA 5 від Патріка Брауна. Або арти?

'Новий

Оскільки Патрік щойно відкрив свій власний сайт, присвячений його творчості, і, до того ж, GTA 5 – гра незвичайна, то він вирішив намалювати незвичайний арт.

Традиційно, кожну свою роботу Патрік присвячує одному герою (за невеликим винятком), цього ж разу всі три головних персонажі GTA 5 отримали своє місце на полотні.

Read More
GTA 5Новини

Нові скріншоти GTA 5 зараз, подробиці GTA Online в серпні

Сьогодні Rockstar Games випустили нові скріншоти GTA 5, що розповідають нам про швидке життя Лос-Сантоса і Блейн-Каунті. Усього вийшло 12 моментів з бурхливої ​​життєдіяльності головних героїв.

Також було обіцяно ще більше нової інформації про гру в серпні, плюс перші ластівки, що цвірінькають про GTA Online – багатообіцяючий новий мультиплеєр.

Нові скріншоти GTA 5 зараз, подробиці GTA Online в серпні
Read More
GTA 5Новини

Новини з групи ВКонтакті: нова інформація, мапи, багато приколів та нові фан-арти

Минулий тиждень в соціальних мережах вийшов однозначно обривистим, оскільки нам підкидали якісь нікчемні шматочки нової інформації про GTA 5.

З іншого боку, було й багато незрозумілого, чи то чуток, чи то вигадок, чи то й того, й іншого. Розібратися в цьому самим складно, але будьте впевнені, що ми завжди вам допоможемо і повідомимо, коли інформація на сто відсотків офіційна, а коли її можна тільки лише віднести до категорії чуток. Також було багато гумору і жартів-примовок.

А так тиждень у нашій офіційній групі ВКонтакті вийшов насиченим. Занотовуйте все, що пропустили. Ми починаємо…

Новини з групи ВКонтакті: нова інформація, мапи, багато приколів та нові фан-арти
Read More
GTA 3Відео

І ще декілька каверів на головні темі серії Grand Theft Auto

Користувач YouTube-у під ніком SquidPhysics робить шикарні кавер на класичні теми Grand Theft Auto! Звичайний хлопець робить це у своїй кімнаті з купою інструментів, але результат виходить просто захоплюючий!..

Read More
Інше

Пляжні знижки на мобільні GTA 3, Vice City і Chinatown Wars

Пляжні знижки на мобільні GTA 3, Vice City і Chinatown Wars

З сьогоднішнього дня і до наступного вівторка, тобто, до 30-го липня, на мобільні версії Grand Theft Auto буде поширюватися непогана знижка.

Будь-яку з ігор можна буде купити за 3 $ (приблизно 24 гривні). Так що можете пожертвувати своїм традиційним біг-маком і заплатити за ліцензійний продукт, парячись на спеці, біля басейну, де-небудь в сонячній Греції.

Read More
GTA 5Статті

Нові подробиці від хлопців з GTA O’clock

'Нові

Шеф, підкинеш? ..
Якщо ви їдете по шосе, то можете зустріти попутників, які не будуть відображатися на міні-карті, але будуть або стояти з “табличкою”, або просто піднявши руку “ловити” машину (можна включити фокусування камери на випадкових подіях типу цієї). Попутники можуть бути різні:

Дівчина, що бігла від садиста-чоловіка, яка по дорозі дістане вас розмовами як у неї все погано і в кінці маршруту, натякне, що грошей немає, але можна “домовитися” і тут ви можете або погодитися, або відмовитися (є шанс заразитися чим-небудь і деякі скіли можуть постраждати);

Чоловік, який раптом дістане пістолет і спробує викинути вас з авто. Щоб запобігти пограбуванню вам буде потрібно в певний момент швидко-швидко натиснути певну кнопку на геймпаді (анімацію як на вас наставляють зброю видно через заднє скло);

Або просто людина, що стоїть з парасолькою в дощову погоду на узбіччі.
У кінці будь-якої поїздки – вас чекає, як правило, невелика грошова винагорода і не тільки грошова …

Read More
GTA 5Статті

Японське прев’ю GTA 5: продавай м’ясо і кради банкомати

Японське прев\'ю GTA 5: продавай м\'ясо і кради банкомати

Чи то японська мова така важка, чи то ще щось, але переклад японського прев’ю від журналу Famitsu зі скрипом йде з 15-го липня. І ось тільки зараз з’явився повний (я сподіваюся) перелік фактів про GTA 5, про які ми раніше не чули або отримували в урізаному вигляді. Єдине але – переклад може бути не зовсім точним і правдивим, тому деяку інформацію краще не сприймати всерйоз.

Ви готові?

Read More