Місяць: Лютий 2009

GTA: ЛьвівНовини

Група GTA: Львів “В контакті”

Група GTA: Львів "В контакті"

Нещодавно на сайті “Вконтакті” розбробники GTA: Львів створили свою групу. Там є наступна інформація:

“Дехто з Вас вже знайомий з ідеєю проекту. Демоверсії, що пропонувались давали певне уявлення про суть і вигляд запланованої гри. Колектив проекту щодня заспамлювався питаннями про дату виходу офіційного релізу. Попередня запланована дата – 17 вересня 2008 року. Проте, протермінування виходу гри породило ряд чуток типу – розробникам не дали ліцензії на випуск, розробників заарештували та повбивали, розробники втратили інтерес до створення гри і розбіглись, тощо.

Керівник проекту прийняв принципове рішення припинити розробку гри в попередньому форматі і весь виконаний об’єм роботи так і залишився незадіяним. Було вирішено застосувати повністю інший підхід в розробці і на сьогодні формат гри перенесено вже на мод до IV версії всіма любимого бестселлера…

Read More
GTA: Chinatown WarsВідео

Реклама GTA: Chinatown Wars

На американському телебаченні з’явилася реклама GTA: Chinatown Wars. Вона є міксом з артів до гри та деяких справжніх ґеймплейних відеокліпів. У рекламі освітлюється погляд головного героя на те, що є “ключем для будівництва імперії.” Також йдеться мова про те, що замовивши Chinatown Wars у GameStop, ви одразу розпочнете гру, маючи $10,000 на рахунку і миттєвий доступ до магазину зброї Ammunition.

GTA: Chinatown Wars з’явиться у продажу 17 березня 2009 року в США і 20 березня у Європі ексклюзивно для платформи Nintendo DS.

Read More
GTA 4Відео

Голий чоловік у ЗіП !

За повідомленням Kotaku, в одній з сюжетних сцен GTA IV: Загублені і прокляті показаний спереду повністю голий чоловік. У статті також повідомляється, що новий епізод наповнений жартами байкерів про сексуальну приналежність їхніх товаришів, але всіх здивувало те, що Rockstar зашла настільки далеко…

Read More
GTA 4Новини

GTA IV: “Загублені і прокляті” вийшла в мережі Xbox Live

GTA IV: "Загублені і прокляті" вийшла в мережі Xbox Live

Перший додатковий завантажуваний епізод до GTA IV під назвою “Загублені і прокляті” (The Lost and Damned) тепер можна придбати за $19.99 (або 1600 очок Microsoft) у мережі Xbox Live. Також його можна придбати на сайті Marketplace і отримати при наступному вході до мережі на приставці Xbox 360. Контент займає 1,78 ГБ на вінчестері ігрової приставки.

Read More