Місяць: Вересень 2008

GTA: Chinatown WarsНовини

Перші факти про GTA: Chinatown Wars

Перші факти про GTA: Chinatown Wars

Інтернет-видання Kotaku опублікувало деякі перші деталі про нову верісю GTA під назвою “Chinatown Wars” для приставки Nintendo DS. Реліз гри заплановано на зиму. Щоб розвіяти усі сумніви, Kotaku підтвердив, що це “справжня” гра GTA, а не якась мінігра чи щось інше. Це повноцінна гра, яка готується на консоль DS. У ній буде багато особливостей, які ми бачили у GTA IV. Інтерфейс GTA: CW стилізований під PDA, великі значки зручно натискаються при допомозі сенсорного екрану. Саме так гравець буде спілкувати з комп’ютером (а не через мобільний телефон, як у GTA IV). До числа особливостей гри входять “email, контакти, карта, музичний плеєр, GPS та ігрова статистика…”

Read More
GTA 4Новини

Вікенд з Xbox LIVE

Вікенд з Xbox LIVE

Спеціальне оголошення від Rockstar Games! Створіть хаос із вашими друзями! Настав час порвати вулиці Міста Свободи з друзями 26-28 вересня 2008 року. У цей особливий останній вікенд вересня приєднуйтеся до дії разом з мультиплеєром Grand Theft Auto IV на Xbox LIVE®…

Read More
Інше

Вакансії у Rockstar North

Це не особливо цікава новина, але тим не менш Rockstar North набирає працівників на ряд посад. Якщо ви хочете працювати у сфері ігрової індустрії на одну з найвідоміших та найбільших компаній-розробників ігор у світі і якщо у вас є для цього усі необхідні вміння та навики, то зайдіть на сайт RockstarNorth.com для залишення заявок. Очевидно, що необхідне досконале знання англійської мови.

Поточні вакансії:
-програміст звуку
-моделер
-програміст гри
-тестер
-дизайнер рівнів
-старший інструментальний програміст

Read More
GTA: ЛьвівНовини

Реліз GTA: Львів відкладається

Як було раніше оголошено на офіційному сайті проекту GTA: Львів, реліз гри мав відбутися 17 вересня 2008 року. Очевидно, із проектом вийшли якісь проблеми і реліз відкладається. Наразі нічого точно сказати не можна. Будемо слідкувати за новинами на офіційному сайті.

Read More
GTA 4Новини

Рекомендовані системні вимоги для GTA IV на PC

Офіційний сайт Games for Windows опублікував рекомендовані системні вимоги для PC версії GTA IV. Ось вони:

OS: Windows XP SP2
Процесор: Dual core processor (Intel Pentium D або кращий)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB вільного місця на диску
Відеокарта: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Якщо ваш теперішній комп’ютер не відповідає цим вимогам, то принаймні у вас є хороший стимул зробити апґрейд!

Read More
GTA 4Мультиплеєр

Кооперативні режими мультиплеєра

Кооперативні режими мультиплеєра

Це режими мультиплеєра, у яких гравці грають самі за себе (тобто без команд), але тим не менш у кожному з режимів є своє завдання, яке гравці повинні виконати, діючи спільними зусиллями:
-ПЕРЕШКОДЖЕННЯ
-КАТОВА ПЕТЛЯ
-ПІДІРВАТИ ВСЕ 2

Read More
GTA 4Мультиплеєр

Типи мультиплеєрних ігор

Типи мультиплеєрних ігор

ЗВИЧАЙНА ГРА
Звичайна гра дозволяє вам грати проти інших GTA-ґеймерів у будь-якому з можливих режимів мультиплеєра. У цьому типі мультиплеєрних ігор не має значення, хто скільки очок набере. Це чудовий спосіб розслабитись, отримати задоволення, поспілкуватися в чаті з іншими людьми та просто грати Grand Theft Auto, щоб відчути, що таке Grand Theft Auto. Це також хороший спосіб набратися навиків у різних режимах мультиплеєра, перш ніж переходити до Рейтингових ігор…

Read More