Місяць: Серпень 2008

GTA: San AndreasБанди

Банди GTA: San Andreas

Банди GTA: San Andreas

Компанія Rockstar North провела величезну купу досліджень, перш ніж створювати банди у San Andreas. Сюди входить інтерв’ю з DJ Pooh, Mister Cartoon, Estevan Oriol та сотнями інших відомих людей. Банди тепер відіграють значно більшу роль, ніж у Vice City. По-перше, кількість банд збільшилась. Є серед них великі, домінуючі, а також є менші, більш локальні банди. Тепер банди викликають більше неприємностей, ніж раніше: нищать автомобілі, заселяють натовпами вулиці та використовують різні методи атаки. У деяких кварталах вас радо вітають, а в деяких ні. San Andreas дає можливість “захоплювати” території на карті і набирати людей для власної банди, щоб допомагати вам і захищати…

Read More
GTA: San AndreasБанди

Як захопити територію чужої банди

Як захопити територію чужої банди Як захопити територію чужої банди

Якщо ви почнете захоплювати територію чужої банди, то війна банд не минуча, тому це треба робити обережно. Спершу зайдіть на територію, яку ви бажаєте взяти під контроль і повбивайте усіх членів ворожої банди, яких ви бачите…

Read More
GTA 4Карти

Карта випадкових пішоходів

Карта випадкових пішоходів

Це карта випадкових пішоходів, яких ви можете зустріти на вулиці. Усього є 14 людей у Місті Свободи, які дадуть вам додаткові місії для проходження. При чому 10 з цих людей вам обов’язково треба відвідати, щоб пройти 100% гри. Випадкові пішоходи загалом можуть дати вам 22 додаткові місії.

Read More
Новини сайту

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України!

Вітаємо усіх користувачів та відвідувачів нашого сайту, а також всіх українців по всьому світу з 17-ю річницею Незалежності Української держави!

Потрібно радіти, що після стількох століть гноблення ми врешті сподобилися бачити український прапор на дахах наших будівель. Наш прапор – це не просто синьо-жовта тканина. Це символ того, за що боролися і гинули мільйони наших предків. Це уособлення того, за що воювали славні козаки, за що були покріпачені українські трудолюбиві селяни, за що були розстріляні, закатовані, заслані у Сибір та заморені голодом наші прапрадіди. Це справді велика честь, що ми дожили до того часу, коли наш народ живе самостійним життям на своїй землі. Наші славні пращури усе життя б віддали, щоб побачити те, що бачимо зараз ми. Але, на жаль, вони цього так і не побачили. Тому проживімо гідно наше життя, відстоюючи честь нашої Батьківщини і наших предків. Ми походимо з чесного народу, не сміймо осоромити його. І пам’ятаймо, що те, що буде після нас, залишиться нашим дітям. А хто ж бажає зла своїй дитині?

Залишайтеся з нашим сайтом і підтримайте розвиток українського. Попереду нас іще чекає багато цікавого. Життя повне сюрпризів.

ЗІ СВЯТОМ УСІХ УКРАЇНЦІВ!!!

З повагою, Адміністрація

Read More
GTA 4Новини

Перші відомості про GTA IV на PC

Перші відомості про GTA IV на PC

Учора на виставці ігор у Лейпцигу “Games Convention” представник Rockstar Games Стів Ханел (Steve Hahnel) розкрив перші подробиці про майбутню Grand Theft Auto IV для PC! Ось вони:

– Значно покращена графіка, аніж була на приставках 360 та PS3.
– Кількість гравців у мультиплеєрі може бути збільшена у PC-версії.
– Максимальна роздільна здатність гри 2560×1600.
– Було вдосконалено відеоповтор. Тепер гравці зможуть записувати 30-секундні кліпи, додавати до них фільтри та регулювати кут камери за допомогою редактора повторів. Вони також зможуть монтувати кліпи і завантажувати їх до Соціального клубу Rockstar, щоб інші могли переглянути.
– Мультиплеєрні ігри можна буде налаштовувати ретельніше (наприклад, усі гравці матимуть однаковий вид зброї).
– До комп’ютера можна буде підключати джойстик від Xbox 360.
– Здається, наче в гру додали рукавички без пальців! Приємна особливість для гравців. Див. скріншот вище.

Read More