GTA: San AndreasІнформація

Челендж від Ammu-Nation

Підготовка:
Щоб відкрити змагання необхідно успішно закінчити місію «Доберман».

Місце:
Відшукай іконку пістолета у великому місті. Магазини Ammu-Nation можуть зустрічатися і поза межами міста. Проте більшість з них настільки маленькі, що в них немає свого стрільбища.

Нагорода:
Максимальний рівень володіння пістолетом.

Деталі:

Відшукай магазин Ammu-Nation, де є стрільбище. Щоб почати змагання необхідно підійти до червоного маркера. Ви будете змагатися з двома опонентами яких контролює комп’ютер. В змаганні буде 4 різних типа зброї. На кожний тип зброї буде виділено по 3 раунди. Мішені завжди будуть однаковими, але будуть рухатися різним чином. Приготуйся, що доведеться постріляти з пістолета, пістолета-кулемета, дробовика на автомата. Мішені будуть у вигляді бандитів. Кожна мішень має 7 окремих елементів, які треба знищити. Кожен елемент мішені позначений колом. Рівень володіння зброєю «Кілер» значно спростить проходження цього завдання.

Етап перший: Пістолет

Раунд 1

У першому раунді вам необхідно знищити 3 різних мішені. Як тільки ви повністю знищили першу мішень, інша з’явиться у полі зору. Кожна наступна мішень буде віддалятися від попередньої. Бережіть патрони, адже зайва перезарядка – це змарнований час. Потрібно влучно цілитися у центр кожного кола. Якщо попасти за межі кола – попадання не зараховується. Щоб успішно закінчити завдання необхідно справитися першим.

Раунд 2

Мішені будуть з’являтися на дальній дистанції та повільно рухатися у сторону гравця. Повністю зруйнуйте мішень, щоб з’явилася наступна. Ви маєте справитися раніше за ваших опонентів.

Раунд 3

У фінальному раунді буде всього одна мішень, яка буде з’являтися у випадковому місці та рухатися у різні сторони. Всі учасники змагання будуть стріляти одночасно. Переможе той, хто першим заробить 20 балів. Щоб заробити бал необхідно попасти у центр кола.

Етап другий: Пістолет-кулемет

Змагання з цим типом зброї аналогічне попередньому. Використай поради, які ми описали раніше. Пам’ятай, щоб темп стрільби у пістолета-кулемета значно більший. Але це не означає, що потрібно стріляти у автоматичному режимі. Краще обмежитися прицільними пострілами чергами. Це допоможе рідше перезаряджати зброю та швидше знищувати мішені.

Етап третій: Дробовик

На вас чекає знову схоже змагання. З дробовиком буде простіше, тому можете розслабитися. Прицільної стрільби тут не треба. До речі, чим краще ваш рівень володіння дробовиком, тим менше час перезарядки зброї.

Етап четвертий: Автомат

Знову те саме змагання, тільки ви будете стріляти з AK-47. Темп стрільби та точність у цього автомата значно краще, ніж у видів зброї, з яких ви стріляли до цього. Успішно закінчить останній етап, щоб виграти челендж від Ammu-Nation. Якщо у вас все вийшло – вітаємо! Хороша робота, козаче.