GTA: San AndreasПроходження

Chiliad Challenge (Змагання на гірських велосипедах)

Chiliad Challenge

Умови:

Необхідно дістатися на вершину гори Чіліад у часовому проміжку з 7:00 до 18:00 та сісти на гірський велосипед. Не забудьте, що для початку місії рівень володіння велосипедом має бути 40% або вище.

Локація:

Вершина гори Чіліад.

Нагорода:

Можливість пройти гру на 100%.

Деталі:

Chiliad Challenge складається з трьох різних змагань, кожне з яких буде спуском униз на гірських велосипедах. У разі падіння з велосипеда у вас буде всього 25 секунд, щоб сісти знову на байк та продовжити змагання. Щоб відкрити наступне змагання, потрібно прийти першим до фінішу.

Увага! Не стріляйте під час змагання!

Ми перевірили це за вас. І нам здається, що вам це не сподобається. Якщо ви спробуєте злякати своїх конкурентів таким чином, ви будете автоматично дискваліфіковані.

Chiliad Challange: Гонка №1

Кількість інших учасників: 5

Можливо вам знадобиться певний час, що звикнути до керування та навчитися маневрувати велосипедом під час спуску. Це абсолютно нормально. Вам буде значно простіше пройти це змагання, якщо у вас буде високий рівень володіння велосипедом. Тому не ігноруйте цей вид транспорту, якщо у вас є можливість ним скористатися. Також це зменшить кількість падінь з велосипеду. До речі, не бійтесь впасти з гори під час гонки. Ви будете автоматично телепортовані на останню контрольну точку. Пройдіть всі чекпоїнти та фінішуйте першим, щоб успішно закінчити місію та перейти до гонки номер 2.

Chiliad Challange: Гонка №2

Кількість інших учасників: 5

До п’ятого чекпоїнту на вас чекає знайомий вам маршрут з першої гонки. Після шостого чекпоїнту доведеться повернути на іншу сторону гори. Дев’ятий чекпоїнт буде на небезпечному повороті, тому будьте обачні та вчасно пригальмуйте свій транспорт. Різкий поворот та сліпий кут буде на чекпоїнтах 14 та 16. Запасіться силами для чекпоїнтів 21-23. Це буде рівна дорога, де можна набрати розгін та легко обійти своїх конкурентів. Фінішуйте першим, щоб відкрити останню гонку.

Chiliad Challange: Гонка №3

Кількість інших учасників: 2

Цього разу завдання починається на тому самому місці, але буде мати кардинально інший маршрут. Карл буде змагатися всього з двома учасниками. З однієї сторони це спрощення змагання, але з іншої слід пам’ятати, що вони будуть досвідченими велосипедистами. Готуйтеся до крутих спусків. А також до дерев’яних споруд, з яких зроблені тоненькі доріжки для велосипедів. Їх необхідно проїхати на високій швидкості. Фінішуйте першим, щоб успішно закінчити це змагання.

Перемога у трьох гонках Chiliad Challenge – це урок вперед до 100% проходження гри. Ви можете пройти змагання знову, щоб покращити свої результати.