GTA: San AndreasІнформація

Цікаве про GTA: Andreas

Цікаві факти та історії про гру, яка вже встигла стати класикою.

Цікаве про GTA: Andreas

1. Багатокористувацькі модифікації, як SA:MP та MTA, дали GTA: San Andreas друге життя. За декілька років мультиплеєр, що був зроблений фанатами. перетворив усім улюблену гру в місце, де можна було зібратися разом з друзями, або ж зайти на цікавий сервер та весело провести час. До речі, багато напрацювань модифікаторів перейшли до GTA: Online, та і на саму ідею створити таку гру, Rockstar, скоріш за все, наштовхнули ідеї фанатів.

2. GTA: San Andreas славилась різними міфами, які поширювали користувачі на форумах. Більшість з них були вигадані, але змусили багато людей перевірити це самотужки. Багато шалених чуток та ідей від спільноти, Rockstar, знову ж таки, реалізували у GTA V.

3. В 2013 році оновлення версія гри вийшла на мобільних платформах. В неї можуть зіграти користувачі, що мають девайси на iOS, Android та Windows Phone.

4. Існує, як мінімум два українських переклади гри. Перший був створений Andrulko і його можна завантажити тут. Другий від ua2004. Знайти його версію можна тут.

5. GTA: Andreas стала однією з найулюбленіших ігор для модифікаторів. Кількість модів, що були створені за час існування гри, можна рахувати десятками тисяч.

6. Існує ремейк гри, що був створений на основі движка Rage. Його можна знайти за пошуковим запитом – GTA IV San Andreas. На жаль, розробники перестали займатися проектом певний час назад, тому він досі знаходиться у стані Бети.

7. З GTA: San Andreas було вирізане Full HD розширення, яке спокійно можна увімкнути у GTA 3 та GTA Vice City. Це можна виправити багатьма способами, але варто додати, що це може спричинити деякі труднощі під час проходження сюжетної частини гри.

8. San Andreas – остання частина трилогії, яку розпочала GTA 3. Персонажі з цих ігор, починаючи з GTA IV, більше у серії не з’являться. Виключення зробили для радіоведучого Лазло, який з’явився у своєму звичному амплуа у GTA: IV, та як телеведучий у GTA V.