Інструкції

Емулятори Android на PC

Якщо вам необхідно відкрити якийсь Android-додаток, але у вас немає під рукою планшета чи смартфона, цю проблему можна легко вирішити за допомогою будь-якого Android-емулятора. Наприклад, для того, щоб відкрити iFruitApp, який був випущений як додаткова міні-гра для GTA V. У ньому можна тренувати свого віртуального пса Чопа, модифікувати авто та робити інші корисні речі. Тобто, без доступу до цієї міні-гри ваш ігровий досвід у GTA V буде неповним.

Тож які є варіанти?

Емулятори Android на PC

BlueStacks – напевно, найпопулярніший вибір серед користувачів. Відрізняється швидкою та стабільною роботою. Серед мінусів – зрідка необхідно встановлювати додатки від їхніх рекламодавців. Це у випадку, якщо ви користуєтеся безкоштовною версією. Також нещодавно BlueStacks об’єднали зі сервісом для стрімерів, що скоріше стало недоліком, аніж корисною функцією. Проте додаток досі можна використовувати без проблем.

Офіційний сайт – http://www.bluestacks.com/

Емулятори Android на PC

Nox APP Player – відносно новий емулятор Android, який тільки починає набирати обертів. Можливо, зрідка працює не так стабільно, проте програма абсолютно безкоштовна. На відміну від попереднього варіанту, тут немає необхідності встановлювати сторонні додатки чи переглядати рекламу. Також має розширенні налаштування. Наприклад, можна вибрати, яку кількість ресурсів вашого ПК буде споживати емулятор.

Офіційний сайт – http://en.bignox.com/

Також іще існують емулятори з такими назвами: Droid4X, Andy, Genymotion, LeapDroid, AMIDuOS, YouWave, Windroy та MEmu App Player. Особисто я їх не перевіряв, тому дати жодних коментарів не можу. Проте думаю, що комусь цей список може стати у нагоді.