Інструкції

Альтернативи до Google Chrome

Якщо вам з якихось причин не підходить браузер Google Chrome, але вам потрібно використовувати додатки чи плаґіни, що були створені для цього браузера, пропонуємо ознайомитися із наявними альтернативами.

Альтернативи до Google Chrome

Vivaldi — браузер зі зручним та зрозумілим інтерфейсом, що нагадує дизайн Opera. Можливо, через те що над ним працює частина команди, яка раніше займалася самим Opera. Працює швидко та не викликає жодних нарікань у роботі. Регулярно отримує оновлення від розробників.

Офіційний сайт – https://vivaldi.com/

Альтернативи до Google Chrome

SRWare Iron — браузер для людей, що турбуються про власну безпеку. Має всі можливості та переваги Google Chrome, проте не збирає інформацію про користувачів. Головна особливість — браузер потрібно оновлювати власноруч, завантажуючи свіжу версію з офіційного сайту. Така міра була прийнята, аби убезпечити користувачів від самовільної зміни файлів на їхньому комп’ютері.

Офіційний сайт – https://www.srware.net/

Альтернативи до Google Chrome

Sleipnir — браузер із доволі незвичним інтерфейсом, де ви можете створювати різні категорії сайтів та перемикатися між ними одним кліком. Це доволі важко пояснити на словах, тому спробуйте його самі. Працює значно повільніше, ніж попередні два варіанти, але є, однозначно, цікавою альтернативою.

Офіційний сайт – https://sleipnirbrowser.com/