Інструкції

Як стати кращим у змагальних іграх?

Загальні рекомендації щодо того, як стати кращим у змагальних режимах різних комп’ютерних ігор. Також вони будуть актуальні і гравцям GTA: Online.

Як стати кращим у змагальних іграх?

Перше — це вміння приділяти максимальну увагу ігровому процесу. Не потрібно постійно відволікатися на чат, смартфон чи інші дрібниці. Якщо ви хочете перемогти, вам необхідно забути про все і сфокусуватися на грі.

Як стати кращим у змагальних іграх?

Другий фактор, який зазвичай впливає на результати, — це емоційність. Не потрібно засмучуватися, злитися та нервувати. Пам’ятайте, що це лише гра. Також не треба чекати чогось надзвичайного від своїх напарників по команді.

Навпаки, намагайтеся підтримувати дружню атмосферу. У такому разі, навіть якщо ваш опонент буде здаватися сильнішим за вас, у вас залишаються хороші шанси відігратися за допомогою правильної комунікації та командної роботи.

Якщо ви починаєте ображати когось зі своєї команди через погану гру, ви руйнуєте останні шанси на перемогу та псуєте собі гру. У такому разі ніхто не починає грати краще. Тому думайте двічі.

Як стати кращим у змагальних іграх?

Третє — неправильні налаштування або занадто висока якість графіки, що стає причиною падіння частоти кадрів. У змагальних шутерах, де ключовим фактором для успіху є хороша стрільба, потрібно вимикати вертикальну синхронізацію. Вона створює затримку між переміщенням сенсору вашої миші та ігровим прицілом. Більшість новачків цього не знають, тому часто роблять цю помилку.

Бажано, аби FPS (тобто, частота кадрів) була не меншою, ніж 60. Це на випадок, якщо у вас звичайний монітор. Якщо ви щасливий власник, наприклад, 120-герцового ґеймерського монітору, кількість FPS має бути близько 120.

У Counter-Strike та схожих іграх багато гравців використовують мінімальні налаштування графіки. І справа тут зовсім не в тому, що вони мають погані ПК. Зайві графічні елементи можуть уповільнювати вашу реакцію та погіршувати результат. Також у шутерах дуже цінується кількість кадрів. Багато хто любить грати із 300 FPS.

Як стати кращим у змагальних іграх?

Четверте — не лінуйтеся практикуватися та вивчати основи своєї улюбленої гри.

Наприклад, головною помилкою гравців, що грають у шутери, є те, що вони не розуміють, як правильно тримати свій приціл. Здавалося б, така дрібниця, але вона є ледь не основним ключем до успіху. Пам’ятайте, що приціл потрібно завжди тримати біля простору, де може з’явитися ваш опонент. І обов’язково лише на рівні голови. У випадку, якщо ви побачите ворога, вам буде значно простіше його вбити. З часом ця навичка закріпиться, і грати стане простіше.

Як стати кращим у змагальних іграх?

П’яте — це вміння відпочивати та займатися іншими речами. Людський мозок влаштований таким чином, що час від часу йому необхідний відпочинок. Не тільки від роботи чи навчання, а навіть від комп’ютерних ігор. Якщо у вас починаються проблеми і нічого не виходить, спробуйте взяти відпочинок на декілька днів. Потім поверніться до улюбленого діла з новими силами. Намагайтеся влаштовувати подібну перерву регулярно, тоді у вас не буде виникати жодних проблем.