GTA: San AndreasІнформація

Цікаве про GTA: Andreas. Друга частина

Цікаві факти та історії про гру, яка вже встигла стати класикою. Друга частина.

Цікаве про GTA: Andreas. Друга частина

1. Гравець може роздобути пістолети-кулемети на початку гри. Один з них захований на даху будинку Світа, інший неподалік під мостом над каналізацією. У поліцейському відділку завжди можна отримати безкоштовно броню, пістолет, дробовик, поліцейську палку та, як не дивно, рожевий ділдо.

2. Модифікація Hot Coffee стала однією з найскандальніших подій для компанії Rockstar. Детальніше про цей випадок можна прочитати у цій статті.

3. За допомогою спеціальних програм можна потрапити у заховану локацію – Ліберті Сіті. Вона використовувалася лише для одної місії. Місто не повне і спокійно походити можна лише по малій території.

4. Якщо розігнати потяг до занадто високої швидкості, той може зійти з рельс та перегорнутися.

5. СіДжей іноді наспівує музику, яку можна почути у грі.

6. Після проходження місій Майка Торіно, у його конспіративному будинку можна знайти тяжке озброєння. Це може значно спростити проходження фінальної місії.

7. Rockstar зрідка влаштовує розпродажі на свою продукцію на Steam. У такий період ви можете купити ліцензійну копію GTA: San Andreas всього за 10-15% від її звичайної вартості.

8. У грі нараховується 166 одиниць різного транспорту. Це удвічі більше, ніж було у GTA: Vice City. В GTA V Rockstar встановили новий рекорд – 257.

9. Головний герой може виблювати, якщо ви спробуєте з’їсти забагато їжі за один раз. Це погіршить показник його здоров’я.

10. Швидкісне проходження GTA: San Andreas можна зробити приблизно за 6-7 годин. Для цього потрібно добре знати гру та не допускати жодних помилок.