GTA: San AndreasІнформація

Повага та привабливість

Окрім показників фізичного стану головного героя, San Andreas виділяється з поміж інших GTA тим, що у грі присутні рівні привабливості та поваги. На соціальний успіх Карла може впливати прогрес проходження сюжетний місій, кількість захоплених територій та навіть його зовнішній вигляд.

Повага та привабливість

Рівень поваги ніяк не впливає на ігровий процес, а лише визначає, яку кількість членів банди Гроув-Стріт, Карл може взяти собі на допомогу. Якщо почати навмисно вбивати своїх бандитів, рівень опуститься до мінімального. Спочатку колишні побратими будуть вас ігнорувати, а згодом ви станете для них ворогом. А щоб досягти максимально високого положення, вам потрібно: захопити якомога більше територій у Лос-Сантосі, зафарбувати усі ворожі графіті, підтримувати Карла у хорошому фізичному стані та закінчити усі місії Світа.

Повага та привабливість

Високий рівень привабливості дозволить вам знайомитися з дівчатами на вулиці. Зазвичай для успіху достатньо мати хороший одяг та пружні м’язи, проте деякі дівчата мають специфічні смаки. Наприклад дівчина із автошколи Мішель любить гладких, а любителька спортивної стрільби Хелена ігнорує атлетів. Їзда на крутих тачках допомагає підняти рівень, проте лише тимчасово.
Варто вам лише залишити вашого залізного коня на узбіччі, як рівень майже одразу опуститься до попереднього.