GTA 5Статті

Мобільний телефон у GTA V

Мобільний телефон у GTA V

Головна функція, що була додана до мобільних телефонів у GTA V та GTA Online – це можливість зайти у інтернет. Це дає змогу користуватися онлайн-банкінгом, читати електроні листи, а також купувати речі через інтернет-магазини у будь-якому куточку карти. У сюжетній частині GTA V друзі головних героїв більше не заважають своїми дзвінками із пропозиціями кудись сходити. Rockstar вирішили прибрати цю особливість геймплею через її критику у GTA IV. Проте за бажанням гравець досі може запрошувати друзів сам. Контакти персонажів залишаються у телефоні назавжди, навіть якщо ті загинули. Також через телефон можна вводити різні номери та чіт-коди. Головні герої мають різні бренди телефонів. Бренд телефона Майкла пародіює Iphone, Франкліна – Samsung, Тревора – Nokia Lumia. В оновленій версії GTA V телефон Тревора має тріщину на дисплеї.

Мобільний телефон у GTA V

Фотографії, що були зроблені на телефон, можна завантажувати до Snapmatic. Інші гравці зможуть оцінити їх на сайті Rockstar Games Social Club.

Мобільний телефон у GTA V

В GTA Online через мобільний телефон можна користуватися різними сервісами, швидко приймати пропозиції зіграти від інших гравців, а також відправляти повідомлення своїм друзям.