GTA 5Статті

6 причин придбати ліцензійну копію GTA V

Звісно, з нестабільною економічною ситуацією в нашій країні мало, хто хоче витрачати кровно зароблені гроші на ігри. Проте давайте розглянемо причини чому все-таки слід порадувати себе покупкою GTA V.

6 причин придбати ліцензійну копію GTA V

1. Перша і сама головна причина – GTA: Online. Унікальний ігровий досвід, який можна розтягнути на сотні годин гри. Купуючи GTA V заради GTA Online, ви одночасно отримуєте хороший шутер, симулятор пограбувань, гонку та місце, де можна просто зібратися з друзями та добре провести час.

2. Безкоштовні оновлення для GTA: Online. Rockstar регулярно оновлює гру для всіх, хто грає в мультиплеєр. Ці нові доповнення абсолютно безкоштовні.

3. Чим більше українських гравців купує ліцензійні продукти, тим більше розробники і видавці підлаштовуються під наш ринок. Це означає, що з часом українці все частіше будуть отримувати ліцензійні продукти з українським перекладом, а цінова політика буде більш лояльною.

6 причин придбати ліцензійну копію GTA V

4. Ціна на гру у Steam трохи кусається, але Rockstar влаштовує знижки на 30-40% раз у пару місяців. Якщо придбати гру хочеться зараз, тоді можна скористатися послугами сторонніх ресурсів. Головне – впевнитися у їх репутації. Наприклад, можна скористатися G2A. Це майданчик, на якому продавці з різних країн, продають ігри. Знову ж таки, не забувайте спочатку впевнитися у репутації продавців. В середньому гіфт GTA V для України та країн СНД там коштує 24 долари. Це удвічі менше за звичайну ціну на Steam. Чим не причина зробити собі хороший подарунок?

5. Відсутність головного болю та ризику пов’язаного з кряками та оновленнями гри. Ви можете бути абсолютно спокійні, що ваша гра буде працювати стабільно, ви завжди будете мати останню версію, а також на ваш ПК не потрапить вірус чи шкідливий софт.

6. Доступ до функцій на Rockstar Games Social Club та Steam. На сайті Social Club ви отримаєте доступ до своєї статистки, сервісу Snapmatic, а також можливість вступати та створювати банди. Також тут можна додавати інших гравців у друзі. Зайвий раз про переваги Steam говорити не станемо, тому повірте на слово, що воно того варте.