GTA 5Статті

Нерухомість у GTA: Online

Нерухомість у GTA: Online

Кожен гравець GTA: Online, що назбирав достатньо грошей може стати щасливим власником гаражу, або ж апартаментів у Лос Сантосі та навіть за його межами. Купувати нерухомість можна за допомогою веб-сайту dynasty8realestate.com у грі. Для цього можна скористатися мобільним телефоном.

Нерухомість у GTA: Online

Найдешевша квартира у грі коштує близько 80-ти тисяч ігрових доларів. Найдорожча – понад один мільйон. Для початку можна розжитися і простим житлом, але для ігрового прогресу бажано придбати елітну квартиру чи будинок. У такому разі ви отримаєте доступ до нових ігрових можливостей.

Нерухомість у GTA: Online

У своїй квартирі у вас є доступ до гардеробу та душу. Також квартира використовується, як місце, де ви з’являєтеся, коли починаєте гру. За бажанням ви можете запрошувати друзів у гості. А на випадок, якщо ті будуть вести себе нечемно – вигнати їх за допомогою спеціальної команди у меню.

Нерухомість у GTA: Online

Більшість квартир та будинків мають гараж, де ви можете зберігати машини, мотоцикли та велосипеди. Спеціальну техніку, як броневик, танк чи автобус, тут зберігати не можна. Її потрібно замовляти за допомогою сервісу Pegasus. Якщо вам не вистачає місця у гаражі вашого будинку, ви можете придбати окремо додатковий гараж. Ціна на них коливається з 25 тисяч до 150.