GTA: Vice CityПроходження

Місії Хуана Кортеса

Treacherous Swine (Підла Свиня)

Місії Хуана Кортеса

Полковник хоче, щоб ти прибрав людину, що його зрадила. Маленьке побажання клієнта — вбити щура бензопилою, яку любязно тобі приніс його асистент. Вирушай за рожевим маркером. Спочатку вбий двох охоронців для того, щоб вони тобі не заважали і біжи за товстуном у помаранчевій сорочці. Наздогнати його не складе труднощів, тому підбігай з бензопилою та роби те, що попросив полковник. Далі заїдь до Pay`n`Spray перефарбувати машину, щоб успішно закінчити місію.

Місії Хуана Кортеса

Винагорода: 250 доларів

Mall Shootout (Стрілянина в супермаркеті)

Місії Хуана Кортеса

Полковник Кортес просить тебе надати йому ще одну послугу. Цього разу потрібно зустрітися з кур’єром, який має передати електронний носій з важливою інформацією. Вирушай до місця, де призначенна зустріч. Виявиться, що на носії зберігається важлива технологія, що належить Франції. Бо за хвилину після зустрічі з кур’єром, вас накриє французький спецназ. Не зліволікаючи вбивай спецназівців, що закривають тобі дорогу і наздожени кур’єра. Вбий гівнюка, що надумав тікати та підбери пакет. Відвези цифровий носій полковнику.

Місії Хуана Кортеса

Винагорода: 500 доларів

Guardian Angels (Ангели-Охоронці)

Місії Хуана Кортеса

Хуану потрібно, щоб сьогодні ти наглядав за угодою його ділового партнера Діаза. Спочатку заїдь за зброєю, яку залишили для тебе люди полковника. На місці ти також зустрінеш Ланса, який згодиться тобі допомогти. Вирушай до місця, що позначене рожевим маркером. Займи позицію на даху та чекай моменту коли на вас нападуть гаїтянці. Захисти Ланса та Діаза. Після останньої хвилі ворогів ти маєш наздогнати злодія, що вкрав гроші. Зроби це, забери пакунок та поверни його Діазу.

Місії Хуана Кортеса

Винагорода: 1000 доларів