GTA: Vice CityПроходження

Місії тітки Поулет

Juju Scramblе (Амулет Бійки)

Місії тітки Поулет

Тітка Поулет просить тебе врятувати її “чарівні” порошки від поліцейських. Вирушай до позначеного місця. Після того, як ти підбереш перший кейс із порошками, на твій хвіст сядуть копи. Швидко їдь до наступної схованки. Після другого кейсу тобі дадуть ще дві зірки розшуку, а також увімкнеться таймер. Третій кейс потрібно підібрати у межах однієї хвилини. Далі швидко їдь, або біжи через двори до будинку Поулет.

Місії тітки Поулет

Винагорода: 1000 доларів

Bombs Away! (Скинути Бомби!)

Місії тітки Поулет

Цього разу Поулет хоче, щоб ти підірвав катери кубинців. Це потрібно зробити за допомогою іграшкових літачків, що оснащені можливістю скидати бомби. Місія не складна, проте можливо знадобиться декілька спроб. Головне – це звикнути до керування. Також пам’ятай, що бомби потрібно скидати трохи завчасно, ніж ти долітаєш до цілі. Вирушай до позначеного місця та сідай за кермо фургона. В тебе є три літачки, тобто три спроби. Знищи всі цілі, що позначені жовтим кольором. Якщо ти підірвеш чи втопиш останній літачок, місію доведеться проходити заново.

Відепроходження:

Місії тітки Поулет

Винагорода: 2000 доларів

Dirty Lickin’s (Раптовий Удар)

Місії тітки Поулет

Поулет просить тебе допомогти її банді у вуличній бійці. Потрібно вбити всіх кубинців, поки вони не натерли зад гаїтянцям. Біжи та займи позицію на даху. Далі все буде залежати від твоєї влучності. Захисти гаїтян, щоб успішно пройти місію.

Місії тітки Поулет

Винагорода: 5000 доларів