GTA: Vice CityПроходження

Місії Ейвері Керрінгтона

Four Iron (Партія, Панове)

Місії Ейвері Керрінгтона

Ейвері дає тобі завдання розправитися з його недругом. Твоя ціль зараз знаходиться у гольф-клубі, що добре охороняється. Проте це зовсім не проблема, адже Ейвері дістав тобі абонемент. Вирушай за новим прикидом та прямуй до гольф-клубу. На вході тобі доведеться віддати всю вогнепальну зброю. Холодна зброя залишиться при тобі. Саме за її допомогою потрібно розправитися з хлопцем, що позначений рожевою стрілкою. Якщо зброї у вас немає — не біда, бо в хід можна пустити кулаки. Надери дупу хлопцю та його охорні, щоб успішно пройти місію. Також не забудь пізніше забрати свій пістолет на вході.

Місії Ейвері Керрінгтона

Винагорода: 500 доларів

Demolition Man (Руйнівник)

Місії Ейвері Керрінгтона

Місії Ейвері Керрінгтона

Сьогодні ми будемо створювати проблеми будівельній компанії, на ділянку якої вже поклав око Ейвері. Запасіться неймовірним запасом терпіння, тому що ця міссія відома, як одна з найскладніших за всю історію GTA. Саме після неї багато гравців припиняли проходження гри. Але ж я сподіваюся, що ти не боягуз і готовий зустріти труднощі? Тому до справи! Головне пам’ятай, що з першого разу місію пройти напевно не вийде, тому спробуй хоча би звикнути до керування іграшковими вертольотами. Прямуй за жовтим маркером та сідай у фургон, що позначений стрілкою. Обережно підбирай бомби та їх скидай у потрібних місцях. Всього у тебе є 7 хвилин. У допомогу тобі залишаю власне відеопроходження цієї місії:

Винагорода: 1000 доларів

Two Bit Hit (Відхідна молитва)

Місії Ейвері Керрінгтона

Цього разу ми маємо розпочати війну між двома бандами для того, щоб понизити ціни на нерухомість в районах які вони контролюють. Вирушай за прикидом, в якому зазвичай ходять кубинці та їдь на похорони гаїтянського хрещеного батька. Влаштуй стрілянину, щоб тебе помітили та вбий людину, що позначена стрілкою.

Місії Ейвері Керрінгтона

Винагорода: 2500 доларів