GTA: Vice CityПроходження

Місії Рікардо Діаза

The Chase (Гонитва)

Місії Рікардо Діаза

Діаз хоче, щоб ти з’ясував де схованка у чувака, що його обікрав. Пам’ятай, що вбивати його не треба. Вирушай до місця призначення та зайди на маркер. Тебе помітить потрібний нам хлопець і побіжить на дах. Біжи за ним. Далі сідай на машину чи мопед та слідкуй за ним до кінця. Старайся їхати змійкою, щоб стрілець не влучив у твої шини.

Місії Рікардо Діаза

Винагорода: 1000 доларів

Phnom Penh ’86 (Доброго ранку, В’єтнаме!)

Місії Рікардо Діаза
Місії Рікардо Діаза

Сьогодні тобі доведеться зачистити бандитський притон, а допоможе тобі у цьому Ланс Ванс, з яким ти вже встиг познайомитися у попередніх місіях. Поки Ланс буде керувати гвинтокрилом, ти маєш розстрілювати ворогів із кулемета. Після цього він висадить тебе на землі і ти маєш добити бандитів, що ховаються всередині. Зроби це та хапай гроші. Далі біжи на дах, де по тебе прилетить Ванс. Він тебе доставить назад до маєтку Діаза.

Місії Рікардо Діаза

Місії Рікардо Діаза

Винагорода: 2000 доларів

The Fastest Boat (Найшвидший човен)

Місії Рікардо Діаза

Діазу потрібно, щоб ти викрав найшвидший човен, який нещодавно придбав якийсь хлопець із Коста-Рики. Прямуй до порту та вбий всій бандитів, що стануть тобі на заваді. Будь обачним, бо їх буде чимало. Як тільки ти розчистиш собі шлях, сідай у човен на пливи до маєтку Діаза.

Місії Рікардо Діаза

Винагорода: 4000 доларів

Supply & Demand (Попит і пропозиція)

Місії Рікардо Діаза

Сьогодні вам з Лансом потріно придбати партію наркотиків, але не все так просто, бо на неї також поклали око інші покупці. Обжени катери своїх конкурентів та дістанься першим до місця призначення. Далі за штурвал сяде Ланс, а тобі буде потрібно відстрілюватися від ворогів. Старайся попадати у бочки з бензином, якщо вони будуть стояти поруч із ворогами. Нічого складного, але будь готовим до того, що тобі також доведеться розправитися із вертольотом. Збережи катер, щоб успішно виконати останню місію на Діаза.

Місії Рікардо Діаза

Винагорода: 10 000 доларів