GTA 5Новини

Офіційний трейлер GTA 5 в цей четвер

Новий трейлер GTA 5 з’явиться завтра, в четвер, 29-го серпня.

Ось і вся інформація, начебто, але є два цікавих моменти.

По-перше, в кінці липня я писав про один цікавий слух в нашій офіційній групі ВКонтакті. Йшлося про вихід у серпні першого інтерактивного трейлеру GTA 5, який дасть нам можливість поглянути на одну подію з очей усіх трьох головних персонажів гри.

Зовсім недавно, згадуючи про цей слух, я подумав, що він виявився повною брехнею, так як вже кінець серпня і ніяких трейлерів не передбачається, але …

Офіційний трейлер GTA 5 в цей четвер

Rockstar Games позначили свою новину як «The Official Trailer». Не “третій трейлер”, не ґеймплейне відео, не «новий трейлер», а офіційний трейлер. Що це може означати?

Можливо, що весь офіціоз як раз і полягає в інтерактивній демонстрації потрійного погляду на світ Лос-Сантосу. На це ще й натякає рядок з релізу: «debut here at the Rockstar Newswire and on the GTAV site». Тобто, розробники уточнили, що дебют трейлера буде на їх сайті, тому що на тому ж Youtube подібний інтерактив зробити неможливо.

Ну, і по-друге, час виходу трейлера, швидше за все, припаде на 17:00 по Київу. Про це в новинах будуть уточнення, як тільки повідомлять самі розробники.