GTA 5Новини

The Cayo Perico Heist: З 15 грудня в GTA Online

Настав час підняти ставки так високо, як ніколи. Ви допомогли засудженому шпигунові втекти з в’язниці Болінгброук. Ви врятували світ від самозакоханого техномільярдера. Ви спростували правило «казино завжди у виграші», обчистивши сховище Diamond. А тепер ваша мета — екзотичний острів.

Потрапте на далекий острів і проберіться в особняк найвідомішого у світі наркоторговця в найбільшому і самому цікавому доповненні Grand Theft Auto Online: The Cayo Perico Heist.

Вам доведеться пробратися на один з найбільш охоронюваних приватних островів у світі, обійти або нейтралізувати важко озброєну охорону і піти звідти разом з цінними файлами, ну і звичайно з усіма грошима, золотом і творами мистецтва, які зможете забрати. Оберіть спорядження, підхід, напарників, або вирушайте на завдання поодинці. Головне — постарайтеся залишитися в живих.

The Cayo Perico Heist — це найбільше доповнення GTA Online, де ви потрапите на екзотичний острів і станьте учасником в новому, поліпшеному пограбуванні, яке можна проходити поодинці або командою, в якій з вами може бути до 3 інших гравців. Ви зможете отримати новий транспорт і зброю, знайти нові місця для вечірок і танців з друзями, послухати діджеїв світового рівня і нові радіостанції з понад 100 нових треків. Ах так, ще на вас чекає дуже великий, корисний і добре озброєний підводний човен, а також безліч інших сюрпризів.