Місяць: Травень 2016

GTA 5Статті

Стриптиз у GTA: V

Стриптиз у GTA: V

У GTA: V гравцю доступний лише один стриптиз-клуб під назвою Vanilla Unicorn. Також у грі є три інших подібних заклади, але відпочивати там не можна. Перший з них це Hornbills, в який, судячи із заставок, частенько ходить Франклін. Другий – The Hen House, який може придбати кожен із трьох протагоністів. А третій – Pitchers. Гей-клуб у районі Vinewood, який також можна придбати.

Read More
Новини сайту

GTA World на YouTube

Якщо ви шукаєте відпроходження ігор зі своєї улюбленої серії, тоді вам обов’язково слід підписатися на наш Youtube-канал. За декілька років було записано та викладено проходження до GTA: 3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas та GTA: IV. Також згодом будуть додані проходження GTA: Episodes of Liberty City і GTA V. Усі ігри мають субтитри, що перекладені українською мовою. Плейлисти проходжень можна знайти у повній версії цієї новини. Не забувайте, що ваша підписка та будь-яка активність стимулює нас активніше займатися Youtube-каналом та сайтом в цілому.

Read More
GTA 5Статті

GTA Online: Missions

GTA Online: Missions

Окрім звичайних ігрових режимів, GTA: Online має місії, які видаються різними босами. Переважно вони ніяк не пов’язані з собою та не мають чіткої хронології, тому їх сміливо можна проходити у довільному порядку.

Read More
GTA 5Відео

Телефонні пранки з персонажами GTA

Технопранк – один із видів пранків, телефонних розіграшів, де пранкер безпосередньо не приймає участі у розмові, а використовує завчасно заготовлені аудіозаписи з вирізаними фразами з відео, ігор чи фільмів. Іноді з подібних розіграшів виходять цікаві та смішні розмови. Саме тому даний вид пранків давно вже став найулюбленішим у інтернет-користувачів.

Read More
GTA 5Відео

Miracle Of Sound

Гевін Данн – засновник та єдиний учасник групи Miracle Of Sound, що неодноразово радував фанатів GTA своєю творчістю. Якщо ви ніколи не чули його пісень, то пропонуємо виправити ситуацію. Гевін любить записувати музику у різних жанрах та переважно присвячує її комп’ютерним іграм. Деякі з його пісень виходять смішними, деякі серйозними, але незмінним залишається одне – в проекті Miracle Of Sound він намагається передати атмосферу кожної гри, а також колорит її персонажів.

Read More
GTA 5Статті

GTA Online: Capture

GTA Online: Capture

Capture – режим, у якому гравці поділені на дві команди. Усього існує чотири різних підвидів цього режиму. Гравці можуть створювати свої власні місії у цьому режимі використовуючи Content Creator.

Read More