Інше

Корисні розділи на Steam

Корисні розділи на Steam

Список корисних та цікавих розділів на Steam.

1. http://store.steampowered.com/stats/ – Розділ зі статистикою самих популярних ігор. Тут ви можете переглянути які ігри найпопулярніші на даний момент та яка кількість людей в них грає.

2. http://steamcommunity.com/workshop/ – Розділ, де можна безкоштовно завантажувати різноманітні модифікації та карти для комп’ютерних ігор. Steam сам автоматично завантажує та встановлює моди, що ви вибрали.

3. http://steamcommunity.com/?subsection=broadcasts – Прямі трансляції ігор від користувачів. На даний момент розділ не дуже популярний та перебуває скоріше у стадії тесту. Проте за бажанням ви можете подивитись за чужою грою, або ж влаштувати трансляцію самотужки.

4. http://steamcommunity.com/discussions/ – Розділ, де можна приймати участь у різних обговореннях. Якщо ви не знайшли тему, що вас цікавить, ви завжди можете створити свою власну.

5. http://steamcommunity.com/market/ – Торговий майданчик сервісу Steam. Тут можна купувати та продавати речі з різноманітних комп’ютерних ігор. Виводити зароблене напряму зі Steam не можна, але виручені фінанси завжди можна витратити на комп’ютерні ігри.

6. http://store.steampowered.com/curators/ – В цьому розділі можна знайти групи людей, що роблять огляди та відгуки про ігри. Наші співвітчизники займаються цим теж, тому завжди можна знайти матеріал українською мовою.

7. http://store.steampowered.com/explore/ – Розділ, де Steam автоматично підбирає ігри, що можуть вас зацікавити.

8. http://steamcommunity.com/greenlight/ – Розділ, де незалежні розробники та маленькі студії просувають свої продукти до Steam. Найцікавіші ігри з’являються згодом на Steam.