GTA 5Статті

GTA Online: Missions

GTA Online: Missions

Окрім звичайних ігрових режимів, GTA: Online має місії, які видаються різними босами. Переважно вони ніяк не пов’язані з собою та не мають чіткої хронології, тому їх сміливо можна проходити у довільному порядку. Місії відкриваються після підвищення ігрового рівня. Гравцю приходить повідомлення на телефон з пропозицією піти на справу. Чим більше рівень у гравця, тим складніші та цікавіші місії. Також деякі місії можна відкривати за допомогою телефонних дзвінків босам.

GTA Online: Missions

Гравці можуть вибирати складність місії. Від цього залежить кількість ігрового досвіду та грошей, які вони отримають наприкінці. Проходження місій покращує рівень психічного стану вашого персонажу. Тому, якщо ви досягли рівня маніяка у вільному режимі, вам не завадить зіграти зайвий десяток місій.

GTA Online: Missions

Кількість зароблених грошей залежить від різних факторів. Сюди входить рівень гравця, складність місії, кількість вбивств та загальний час, що був витрачений на проходження. Аби ви все правильно зрозуміли, додам, що тут тут діє правило – чим більше часу витрачено, тим щедріша оплата.

GTA Online: Missions

Події у GTA: Online розгортаються до початку GTA 5, тому ви можете сміливо починати грати з мультиплеєру. Це звісно на випадок, якщо ви боїтесь спойлерів. Проте тут можна зустріти деяких персонажів завчасно, тому все ж вирішуйте самі.