Місяць: Жовтень 2012

GTA 5Галерея

GTA V – Боротьба зі шкідниками

На офіційному сайті Rockstar з’явилося повідомлення, що багато інформації про GTA V з’явиться наступного місяця. Будьте готові.

А на даний момент насолоджуйтесь першим офіційним артом, присвяченим Grand Theft Auto V:

GTA V - Боротьба зі шкідниками

Арти інших розмірів ви можете знайти тут і поставити собі як шпалеру.

Read More
GTA 5Відео

Трейлер GTAV без музики

У рамках індустрії фільмів та ігор є певна форма мистецтва, присвячена створенню звуків, що співпадають з подіями на екрані. Називається це Foley Art (від англ.. «Foley» – створення звукових ефектів), і зазвичай відбувається створення подібних ефектів на сцені…

Read More
GTA 3Новини

GTA 3 штурмує PS3

GTA 3 штурмує PS3

25-го вересня все ж таки відбувся реліз Grand Theft Auto III для консолі PlayStation 3, який нам давно обіцяли. Кожен охочий може придбати гру в мережі PSN. Це задоволення коштує $9.99.

Що ж стосується самої гри, то тут все дуже просто – це звичайне перенесення GTA 3 з консолі PlayStation 2 без жодних графічних покращень чи інших модифікацій.

Read More
GTA: San AndreasПроходження

Повне українське відеопроходження GTA: SA!

Користувач нашого сайту doctor_calabok зробив відеопроходження усіх сюжетних місій GTA: San Andreas з українськими субтитрами. Величезна йому за це подяка, а ми маємо змогу повернутися у старий добрий San Andreas і переглянути 169 відеокліпів від початку до кінця гри загальною тривалістю майже 11 годин.

Вам немає чого робити на вихідних? Заходьте на наш канал Youtube і пориньте у світ GTA: San Andreas!

Read More