Місяць: Серпень 2012

GTA 4Новини

Rockstar підтримує створення модів

Нещодавно Rockstar Games опублікували на своєму сайті невелику нотатку, що була присвячена у першу чергу портування карти першої GTA до всесвіту GTA 4. Вони висловили велику зацікавленість, ностальгію та, звісно ж, подяку розробникам – Blaster_nl і Fitskikker. Також промайнула згадка про іншу модифікацію – Grand Theft Auto III: Rage.

Чи не схоже це на прямий крок у бік розробників модів? Бо раніше Rockstar ніколи не брала до уваги модифікації на такому високому рівні, навіть навпаки, була проти них, і всілякими способами намагалась захистити свої ігри від змінення їхніх файлів.

Read More
GTA 3Новини

GTA 3: Moscow City виявилась трояном

GTA 3: Moscow City виявилась трояном

Москалі знову дурять людей.

Повчальним для компанії Google має стати випадок, що стався нещодавно. Близько 50-100 тис. людей, які користуються мобільними пристроями на базі Android через сервіс Google Play, постраждали від додатків Super Mario Bros. і GTA 3: Moscow City. Про загрозу повідомили співробітники антивірусного забезпечення Dr. Web, які пізніше передали інформацію працівникам Google. Схема зловмисників була простою: із зараженого пристрою без відома господаря надсилались SMS на платний номер.

Даний інцидент підтверджує думку про те, що Google має зробити політику прийому додатків до Google Play більш жорсткою, бо вона, на відміну від Apple iTunes Store, дуже ліберальна.

Read More
Інше

Rockstar закриває авторів Max Payne 3 і Bully

Rockstar закриває авторів Max Payne 3 і Bully

Буквально нещодавно стало відомо, що за найближчі 6 місяців Rockstar Games планує закрити свою філію Rockstar Vancouver – авторів ігор “Bully” і “Max Payne 3”, яка нещодавно вийшла. За словами GameInformer, причина закриття полягає в ідеї розширення офісу Rockstar Toronto, яке відбувається здебільшого завдяки фінансовій підтримці уряду канадського штату Онтаріо.

І навіть за всіх цих умов абсолютно кожний співробітник Rockstar Vancouver має повне право перейти працювати до офісу Rockstar Toronto чи до будь-якого іншого офісу Rockstar Games.

Read More
Новини сайту

Конкурс до Дня незалежності України

Конкурс до Дня незалежності України

Увага! Наш сайт оголошує конкурс до Дня незалежності.
Хочете виграти 30 грн.?
Усе просто. Напишіть 10 речей, за які ви любите Україну. Автор найкращого списку і отримає приз.
Писати свої списки потрібно тільки на форумі.

Read More
Новини сайту

З Днем незалежності України!

З Днем незалежності України!

Вітаємо всіх українців з Днем незалежності рідної неньки-України!

Пам’ятаймо, який довгий і важкий шлях пройшов наш народ, щоб стати господарями на власній землі. Тоді чому тепер, коли ми нарешті вільні, ми так вперто підтримуємо чужу мову наших загарбників? Мова – душа народу. Немає мови, немає народу. Не будьмо зрадниками свого народу і самих себе. Адже ми – частинка народу. Україна – це кожен із нас. Якщо кожен змінить щось у своєму житті, то завтра зміниться вся Україна.

Можливо, варто задуматись над тим, чи дарма гинули українці за свій народ? Гинули тільки через те, що вони були українцями. Через те, що хотіли бути вільними. Кожна людина має прагнення до свободи. Поставте собі питання, чи віддали б ви своє життя за Батьківщину? А наші полеглі батьки віддали. Тому вшануймо їхню пам’ять у цей день. Щоб їхні смерті не були даремними, щоб вони могли пишатися нами.

Ви скажете: а що я можу зробити для цього? Дуже просто. Не треба робити великих подвигів. Достатньо тільки відповісти рідною мовою, якщо вас запитають “каторий час” або “как праєхать туда”. Достатньо просто поставити українську мову на мобільному телефоні. Достатньо завантажити новий фільм з Інтернету з українським перекладом. Достатньо встановити українську версію GTA. Це небагато. Але подвиги починаються з малих вчинків.

Зі святом усіх!

Read More
GTA 4Відео

Третє пришестя GTA IV: SA

Вже більше, ніж півроку багато фанатів GTA у всьому світі слідкують за процесом розробки третьої бета-версії глобальної модифікації “GTA IV: San Andreas”. Як показує час, чекають на неї зовсім не даремно, бо можна сміливо стверджувати, що це найамбітніша з модифікацій, які коли-небудь були створені для GTA IV. Передрелізний трейлер наочно демонструє старання групи розробників.

Read More
Інше

GTA у реальному житті. Частина перша.

Буквально нещодавно відкрилася творчість британської групи TrueMOBSTER, яка займається зйомками якісних роликів-пародій на ігри в реальному житті. Цього разу команда вирішила зняти пародію на GTA. На даний момент відзнято цілих 3 частини, кожна частина якісніша й цікавіша за попередню.

Read More