Місяць: Липень 2010

GTA 4Галерея

Луїс Лопез проти Патріка Брауна

Луїс Лопез проти Патріка Брауна

Новий арт художника Патріка Брауна, присвячений “Баладі про Голубого Тоні”. На ньому зображений сам Патрік, якого викидає з клубу Луїс Лопез. Задній фон на арті не намальований, а взятий прямо з гри і оброблений у Фотожопі Фотошопі.

Read More
GTA 4Українізації

Український патч 1.0.4.0 + українізація GTA IV 0.9 beta !

'Український

Це якісна українізація. Текст перекладався з англійського оригіналу із врахуванням американського жаргону та жартів. Якість понад усе. Наше завдання – перекласти не якомога швидше, а якомога якісніше. Кожна фраза відшліфовується і перечитується двічі. Репліки до діалогів перекладаються зв'язно, тобто кожна наступна фраза змістовно вписується до попередньої, а не просто набір слів.

Зміни у версії 0.9:
– Перекладено АБСОЛЮТНО ВСІ місії включно з катсценами та діалогами. Можете сміливо проходити гру і розуміти, про що розмовляють персонажі.
– Виправлено деякі помилки у тексті попередньої українізації…

Read More
Інше

Історія Rockstar Games книжкою і на DVD

Історія Rockstar Games книжкою і на DVD

Rockstar Games, наші з вами улюблені розробники GTA, об’єднавшись з видавництвом Steidl, випускають в продаж три книги про себе, рідних, «повних оригінальних ілюстрацій, начерків, виробничих кадрів, скріншотів, реклами і натхнення». До того ж, до всього цього додається ще й DVD з відео про Rockstar, яке ніхто і ніколи раніше не бачив…

Read More