Місяць: Листопад 2008

GTA 4Новини

GTA IV на PC захищена від копіювання

Rockstar описала технологію захисту від копіювання, яка буде присутня у PC-версії GTA IV. Ось деякі подробиці:

Активація через Інтернет (1 раз для 1 комп’ютера, жодних обмежень, усунення недоліку для систем без мережевого доступу).
Система захисту Securom: для гри потрібно мати оригінальний диск (виняток: версія GTA 4, яка була завантажена з Інтернету з платних сайтів, скажімо з Direct 2 Drive).
Вимоги для гри (синґлплеєр): слід мати акаунт в системі “Games for Windows Live”, щоб зберігати гру та досягнення (одноразове безкоштовне створення акаунту), оригінальний диск.
Вимоги для гри (мультиплеєр): треба мати підключення до Інтернету, акаунт в системі “Games for Windows Live”, а для завантажень відео в мережу акаунт в Соціальному клубі Rockstar…

Read More
GTA 4Новини

Польська версія GTA IV матиме бонуси

Після поганих новин в Індії є й хороші новини у наших сусідів з Польщі. Реліз GTA IV у Польщі запланований на 3 грудня – тоді ж, коли і по всій Європі. Але на додачу до гри GTA IV на PC буде продаватися також і коробка з польським довідником та іншими дрібницями.

Польська версія включатиме:

Польська версія “Голосу Міста Свободи”- довідник, який розповідає про найцікавіші місця у місті анархії;
Детальна мапа Міста Свободи з описами усіх районів польською мовою;
Польський довідник розповідатиме про нові функції у PC-версії гри, яких немає у консольних версіях;
Унікальний cd-ключ для мультиплеєра Games for Windows LIVE;
Елегантна коробка з вирізбленим логотипом гри.

Дуже приємно, що Rockstar утішить польських фанів GTA чимось особливим.

Read More
GTA 4Новини

В Індії відкладено реліз GTA 4 на PC

В Індії відкладено реліз GTA 4 на PC

На жаль, у світі крім хороших новин є і погані. У зв’язку з нещодавнім терактом у індійському місті Мумбай реліз GTA 4 в Індії був відкладений на невизначений термін.

“Спершу реліз планувався у той же день, що і в Європі, – 3 грудня за неймовірно низькою ціною 499 індійських рупій, тобто приблизно $10. Але тепер реліз гри в Індії відкладений на невизначений термін, як повідомив офіційний дистрибютор Rockstar / 2K у країні, e-Xpress Interactive. Це було б безсердечно (а може, б і викликало неприємності), якби гра стояла на полицях крамниць менж ніш через тиждень після одного з найгірших терактів у історії Індії.”

Read More
GTA 4Статті

Огляди PC-мультиплеєра

Отож, скоро прибуває PC-версія GTA IV. Ми вже бачили багато оглядів гри, присвячені відеоредактору, який буде ексклюзивним у PC-версії. А от на рахунок мультиплеєра поки що не було відомо нічого.

Портал 1up уже спробував новий мультиплеєр. Судячи з їхніх уст, їм дуже сподобалося. Очевидно, вони підтверджують те, що ми уже знаємо про збільшення максимальної кількості гравців до 32 у PC-версії. Вони також підтвердили, що можна вибирати сервери у мережі самотужки. Іноді це краще, ніж просто бути вкинутим у випадкову гру. Огляд набагато цікавіший. Прочитати його можна тут. Також там з’явилися 8 нових скріншотів з GTA IV.

Також портал щойно IGN опублікував свій огляд мультиплеєра PC. Він більш-менш такий же, як і в 1up. Прочитати його можна тут. А огляд від порталу GameSpy тут.

Read More
GTA 4Новини

Соціальний клуб Rockstar змінив імідж

Соціальний клуб Rockstar змінив імідж

Соціальний клуб Rockstar нещодавно змінив свій зовнішній вигляд та структуру. Відвідайте Соціальний клуб версію 1.1 і погляньте!

Тепер ви можете обирати собі нікнейм, який буде відображатися у Соціальному клубі разом з вашою ігровою карткою Xbox Live і/або PSN ID у деяких розділах клубу. “Загалом, такі специфікації, як ігрова статистика, і надалі будуть використовувати вашу ігрову картку LIVE або PLAYSTATION®Network ID, але для інших розділів, як Social Club TV та функції листування, будуть використовуватися нікнейми, щоб ви та ваші друзі могли легко знайти один одного, не залежно від того, яку систему ви використовуєте чи у якій граєте.”

Read More
GTA 4Новини

Відкрився офіційний сайт “GTA IV: Загублені і прокляті”

Компанія Rockstar Games відкрила офіційний сайт, присвячений першому додатковому епізоду Grand Theft Auto IV — “Загублені і прокляті”. Поки що там розміщено лише логотип цього аддону і чотири скріншоти, які уже розміщені у нас на сайті. Будемо чекати нової інформації.

Read More
Новини сайту

“ЗАСВІТИ СВІЧКУ!” На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору

"ЗАСВІТИ СВІЧКУ!" На знак вшанування пам'яті невинних жертв Голодомору

«Голодомор – Великий голод 1932-1933 років в Україні – забрав життя від семи до десяти мільйонів ні в чому не винних людей»
(зі Спільної заяви делегацій держав-членів ООН, 7 листопада 2003 року)
Щонайменше 10 млн. свічок вимагає від нас історія та наша пам’ять, але чи набереться така кількість в Україні?
Уточнені дані людських втрат міг би дати всесоюзний перепис населення 1937 року. Однак його результати були знищені, а виконавці репресовані.
На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору у суботу 22 листопада 2008 року з 16 год. приєднуйтесь до всеукраїнської акції “ЗАСВІТИ СВІЧКУ!” Із настанням темряви засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Цей вогник символізуватиме нашу скорботу і пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників. А також на честь пам’яті жертв геноциду Українського народу вшануйте їх хвилиною мовчання о 16 годині.

Read More