Місяць: Червень 2008

GTA 4Статті

НАШ ОГЛЯД GTA IV

Нарешті! 30 червня 2008 року я зайшов до свого сусіда (у нього є Xbox360 Live) і зіграв у цю чудову гру! Мої тверезі враження (без перебільшень та казочок):

1. Графіка насправді не така ульотна, як на скріншотах. Там дерева взагалі зроблені квадратиками, ніби їх повирізали і посклеювали з паперу…як можна так халатно відноситися до рослин? У СА і то дерева кращі. Зате машини гарні і т.д. Але звісно, не думайте, що кращої графіки, ніж у GTA IV, не існує. Я зіграв також на Xbox360 у перегони (“Paradise Race”, чи якось вони там) – то там дійсно графа відмінна! Машин не відрізниш від реальних! Ніби знято на камеру!
2. Ґеймплей дійсно цікавий. Я зайшов у інтернет-кафе і сів за комп. Щоб зайти на якийсь сайт, треба набрати його адресу. Там є віртуальна клава і треба джойстиком кожну кнопку вибирати. Дуууже напрягуче. Там у тебе також є своє мило і тобі приходять листи від друзів. Коли я грав, мені прийшов лист від Брюсі, він просить щоб я викрав для нього моцик PCJ 600…

Read More
GTA 4Новини

Вийшов мультиплеєрний патч до GTA IV

Rockstar Games випустила патч, що лікує деякі глюки, на які наткнулися гравці, граючи по мережі, як на PlayStation 3, так і на Xbox 360 версії GTA IV. Ось перелік того, що усуває патч:

У режимі мультиплеєра GTA Race гравці не могли входити/виходити з машин.
Підготовлені (скриптовані машини) приводили гру до вибивання.
Покращена надійність і частота оновлень дошки лідерів у PS3™.
Іноді гра зависала, коли гравці переходили від режиму Race чи GTA Race до синґлплеєра.
Усунено глюк, коли гравці могли отримати просто смішні високі очки у режимі Cops ‘n Crooks.
Змінено режими GTA Race та Race, так що останній гравець завжди отримує нагороду $250.
Гравці, що присутні у грі, але не належать жодній команді (тобто спостерігачі), не можуть заважати грі.
Усунено недолік, коли гравці не могли бути спостерігачами у 2-му раунді режиму Cops ‘n Crooks.
Змінено таймер зворотнього відліку, так що він тепер не збивається, коли приєднується новий гравець.
Змінено опцію вибивання, коли вибиті гравці автоматично поверталися до синґлплеєра.

Якщо у вас виникли ще якісь неполадки, зв’яжіться з техпідтримкою Rockstar.

Read More
GTA 4Статті

Liberty City

GTA IV. Місто Свободи

Liberty City

Для хлопців з Rockstar жодні скандали не стають на заваді перед створенням свого наступного шедевру – конвеєр вдало працює: нові частини кримінального бестселеру під назвою Grand Theft Auto безсумнівно будуть палко очікуватись, потім скуповуватись і проходитимуться мільйонами гравців по усьому світу. Здавалося б, чого можна очікувати після San Andreas, яка розкрила чи не весь потенціал серії? Але матеріали нової GTA IV чітко показують, що нас чекає не просто новий сюжет та нові можливості, а новий унікальний світ, якого ще не було в жодній частині, світ з власними правилами та законами, наближеними до реальності.

Read More
GTA 4Галерея

Реалістична ілюстрація Ніко Беліка

Реалістична ілюстрація Ніко Беліка

Художник Pixeloo, який часто бере ілюстрації персонажів з мультфільмів та комп’ютерних ігор та перетворює їх на реалістичні фотографії, щойно поповнив свою колекцію досить реалістичним портретом Ніко Беліка.

Перегляньте також деякі інші його роботи, особливо Маріо та досить жахливого Гомера Сімпсона. Більше можна прочитати у його блозі.

Read More
GTA 4Новини

Чому у GTA IV не можна слухати музику пішки

Приблизно за тиждень до релізу GTA IV було повідомлено, що одна з обіцяних особливостей гри не увійде до фінальної версії гри. Ця особливість полягала у тому, що можна слухати музику, не сидячи у машині. У ранніх версіях гри музику можна було слухати пішки з мобільного, який відіграє важливу роль у сюжеті гри. Представник Rockstar повідомив, чому ця особливість була виключена:

“Деяким членам команди не сподобалася ідея з музикою на ходу з різних причин, але вони вагалися з цього приводу до самого кінця. Це ЦІЛКОМ звичайне явище. Таке відбувається при розробці кожної нашої гри. Ми усе ж надаємо перевагу збалансованості між музикою в машині та шумом міста пішки, але ми постійно переглядуємо цю думку,” – Darlan Monterisi, представник Rockstar Games.

Read More
GTA 4Мультиплеєр

Додаткові факти про мультиплеєр у GTA IV

Додаткові факти про мультиплеєр у GTA IV

Іспанський журнал PSM потішив нас фактами про мультиплеєр у GTA 4

• Розробники зробили 16 режимів онлайн гри, але іспанські журналюги шпільнули тільки 7 (були б українці, вони б ще й гру вкрали 😉

• Називаються режими: Hangman’s NOOSE, Car Jack City, Bomb da Base, Bomb da Base II, Mafia Work, Team Mafia Work, Deathmatch, Team Deathmatch, Turf War, Cops ‘n Crooks, Race, GTA Race, Deal Breaker, Free Mode…

Read More