GTA 5Новини

Гравець GTA Online попросив Rockstar повернути йому $75 тисяч, а отримав $32 мільйони

Для хорошого життя в Grand Theft Auto Online потрібно чимало грошей. Тому було б круто, якби Rockstar раптом подарувала своїм прихильникам мільйони внутрішньоігрових доларів. Саме це сталося з одним щасливим геймером.

Користувач форуму Reddit під ніком Skraelos днями розповів, що на запит відшкодувати $75 тис. у GTA Online розробники з якоїсь причини надіслали йому значно більше – понад $32 млн.

Для порівняння: найдорожча платіжна картка для GTA Online – “Мегалодон” – дає доступ лише до $10 млн, але коштує при цьому дорожче за саму GTA V, цілих $100. Іншими словами, Rockstar подарувала Skraelos віртуальної валюти більш ніж на $300.

У розмові з PCGamesN щасливчик пояснив, що втратив згадані $75 тис. під час спроби придбати припаси для свого бункера в GTA Online. У момент здійснення угоди гра вилетіла, гроші списалися, а товар не надійшов.

У надії повернути втрачену суму (нехай і не надто велику за мірками GTA Online) Skraelos написав до техпідтримки Rockstar, а коли наступного разу зайшов у гру, його зустріло повідомлення на прикріпленому вище скріншоті.

Поняття не маю, як так сталося. Поки не планую торкатися до цих грошей на випадок, якщо Rockstar зверне увагу і вирішить списати цю суму, – розповів Skraelos в інтерв’ю PCGamesN.

У коментарях на Reddit пораділи за Skraelos, зазначивши, що дякувати йому варто конкретному працівникові техпідтримки Rockstar або його кішці, яка пройшлася по клавіатурі господаря в момент введення суми для повернення.