УкраїнізаціїУкраїнізаціїGTA: San AndreasGTA: Vice CityGTA 3Українізації

Українізатор Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

У цій статті ви знайдете посилання на завантаження українізацій до оновлених GTA: III, GTA: Vice City та GTA: San Andreas зі збірки The Trilogy – The Definitive Edition. Також українізатори працюють й з оригінальними версіями цих ігор.

Переклади базуються на українізаторах від Andrulko, проте частину тексту, що пов’язана з інтерфейсом та ігровими підказками було перекладено заново. Деякі зміни торкнулися діалогів у GTA: San Andreas. Там частково був покращений текст та відредагована лайка. Автором інсталяторів є Соломон Кейн.

Процес встановлення простий та зрозумілий. Спочатку потрібно завантажити українізатор для потрібно гри. Далі запустити файл інсталятора та за потреби надати йому всі необхідні дозволи. Після цього потрібно скористатися підказками у самому інсталяторі. Трішки зачекайте і за хвилину ви вже зможете насолодитися улюбленою грою з україномовним інтерфейсом!

Власники Nintendo Switch також можуть встановити український переклад для The Trilogy – The Definitive Edition:

Для встановлення українізації відкрийте папку з потрібною грою і скопіюйте звідти папку з ID гри (наприклад “0100C3C012718000”) залежно від встановленої ОС:

  • Для Atmosphere в “atmosphere/contents” (або “atmosphere/titles” для старіших версій)
  • Для SxOS в “sxos/titles”
  • Для ReiNX в “ReiNX/titles”

Бажаємо приємної гри!