GTA 6Чутки

Том Хендерсон поділився новими подробицями стосовно GTA 6

В одній зі своїх останніх статтей, інсайдер Том Хендерсон, який часто ділиться точними прогнозами, розповів декілька важливих подробиць про Grand Theft Auto 6 і поділився з читачами своїм особистим методом визначення дати релізу.

По-перше, за словами інсайдера, у Rockstar Games уже багато років створюють GTA 6 таким чином, щоб вона стала найбільшим ігровим проєктом за всю історію відеоігор. Можливо, у майбутньому її рекорди із завантажень та онлайну зможе побити лише GTA 7.

По-друге, Гендерсон вказав на свій звіт 2021 року, де він детально зазначив, як можна визначити дату виходу GTA 6. Зазначається, що в Rockstar уже стало традицією анонсувати ігри за два роки до їхнього релізу. Це означає, що щойно з’явиться перший офіційний трейлер GTA 6, це стане знаком: від дати потрібно відрахувати приблизно два роки. Таким чином, якщо трейлер покажуть цього року, на що орієнтується сам інсайдер, реліз буде заплановано на початок 2025. Варто зазначити, що коли Хендерсон говорив про це у 2021, його не сприймали серйозно. Фанати вважали, що Rockstar не буде так довго зволікати з релізом GTA 6.

Перша офіційна згадка Grand Theft Auto 6, нагадаємо, відбулася на початку 2022. Тоді розробники лише сказали, що працюють над продовженням легендарної гри, без будь-яких подробиць. Через деякий час у мережу потрапили безліч кадрів геймплею з ранніх версій гри, достовірність якого в Rockstar вже підтвердили.