GTA 6Новини

Take-Two: Витік ніяк не вплине на розробку на GTA 6

За словами керівництва Take-Two Interactive, масштабний витік скріншотів і відео пов’язаних з GTA 6 не вплинув і не вплине на розробку гри.

У вересні в мережі опинилося понад 90 відео і скріншотів, зроблених у тестовому білді GTA VI. Серед прихильників гри було багато тих, хто став побоюватися, що подібний витік затримає реліз ще на рік або навіть більше. Але, схоже, що керівництво Take-Two цим не стурбоване. Під час чергового фінансового звіту голова компанії Штраус Зельник повідомив:

Що стосується витоку, то це було жахливою невдачею, і ми ставимося до подібних інцидентів вкрай серйозно. Однак немає жодних доказів, що важливі асети були викрадені. Це добре і значить, витік не вплине на розробку. Навіть якщо все це вкрай розчаровує і змусить бути ще більш уважними щодо кібербезпеки.

Витік GTA 6 – це серйозний інцидент, що здатен завдати серйозної шкоди процесу розробки. Зрештою, подібний витік не несе ніякої користі для розробників та шанувальників гри. Деталі вирвані з контексту, подані в сирому вигляді й містять спойлери.