GTA 6Статті

Старі можливості, які хотілося б побачити у GTA 6

У цій статті ми згадаємо можливості з попередніх частин GTA, які ми б хотіли побачити у шостій частині гри.

Деталізований рукопашний бій

На жаль, GTA 5 не використала напрацювання рукопашного бою з GTA 4, зробивши сутички в ближньому бою надто швидкими та нудними. Можливо в GTA 6 бійки й не повинні тривати довго. Проте у маневрах, які міг виконувати Ніко Белік, був свій особливий шарм.

Згадаймо також і безліч бойових стилів у GTA San Andreas, які міг освоїти герой. Це важливий спосіб кастомізації, що додає більшої глибини ігровому процесу, аніж різноманітний одяг.

Декілька великих міст

Одним із найцікавіших аспектів першої Grand Theft Auto було те, що в ній було декілька великих міст, які міг відвідати гравець: Ліберті-Сіті, Вайс-Сіті та Сан-Андреас.

Хоча вони були набагато менш впізнавані, ніж їхні сучасні аналоги, все одно було щось захоплююче в тому, щоб побувати у всіх цих місцях в одній грі. У наші дні геймерам доступне лише одне велике місто (багато фанів припускають, що події GTA 6 відбуватимуться у Вайс-Сіті).

Можливість кувати житло

Ідея мати безліч будинків, розкиданих по всій карті може здатися дивною для сучасних шанувальників Grand Theft Auto. У такій грі, як GTA 5, у головних героїв є лише декілька окремих будинків, а у GTA Online – лише кілька квартир, які можна купити.

Нагадаємо, що у GTA San Andreas було 37 об’єктиві нерухомості, які можна було отримати чи придбати в процесі гри. Було б чудово побачити щось подібне у GTA 6. Це може стимулювали гравців розумно витрачати та накопичувати гроші.

Жир і м’язи

Можливість створити унікальний образ свого героя в останніх Grand Theft Auto була чудовою. Однак одна стара функція з GTA San Andreas, схоже, повністю зникла, а саме можливість набрати трохи жиру і м’язів.

Ця функція була особливо цікавою, оскільки швидкість бігу і сила гладкого, мускулистого або худого CJ була різною.